Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srecan ti rodjendan sunce moje drago volim te volim ti si moje blago neka ti cvjece u zivotu cveta i srecna zivis mnogo mnogo ljeta neka ti cvjece u zivotu cveta i srecna zivis mnogo mnogo leta. Radosna se pesma peva veseli su nocas svi tvoj rodjendan proslavljamo neke sretan ljubavi tvoj rodjendan proslavljamo neke sretan ljubavi Ohhooojjj
Jbt Dinamo igra rame uz rame s Salzburgom a ovi nasi ispadaju od nekih tamo maltezana i izraelaca ....
Salzburg je oslabljen druze,pratim Austrijsku ligu cijeli zivot,jel se sjecas prije 2 godine u grupnoj fazi europa lige,kada je Salzburg razvalio Ajaxa u Asterdamu sa 3:0 itd,ali svake godine prodaju najbolje igrace,Brazilac ALAN otisao super napadac,pa otisao KEVIN KAMPL prvo u Dortmund pa u Leverkusen poslje,otisao je Sadio Mane u Southampton pa sad u Liverpool,i otisao zadnji Naby Keita u RB Leipzig takodje super igrac,to su im nosioci bili,sad ostao od tih jos samo Soriano u napadu..
Dinamovi navijači, to je jedna velika sramota. Biti kontra uprave je jedno ali štetiti "svetom imenu" je nešto sasvim drugo. Mamić je jedno prolazno nužno zlo, kao i HNS, ali sve će to jedan dan proći a Dinamo će ostati. Ja nikada nisam napuštao Poljud radi Franje Tuđmana ni Joška Svaguše ni Željka Keruma i dr jer su to likovi iz ZOO vrta i ne pada mi na pamet da napuštam Hajduka radi debila koji su eto već zaboravljeni a Hajduk živi vječno. Voli se klub, ime, tradicija, ne uprava. Toricda!
Kog briga za tvoje misljenje. Bolje bi bilo da rijesavate stvari u klubu, nego sto reprezentacija ispasta radi takvih "velikih"hajdukovaca.
Ispričavam se pojedincima jer sam komentirao situaciju u nogometnom savezu strane države. Kao građanina svijeta, e ne neke Federalne jedinice sa većim brojem ministarstava nego Švicarska, mene interesira sve što se dešava u Europi i svijetu a pogotovo u susjednim zemljama dok nekima smeta to što pišem o Hrvatskoj. Takvim se ispričavam i ubuduće ču pokušati da svoje komentare limitiram na ovaj naš vilajet...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj dinamo bolje igra gostujuce utakmice.ja ne znam da li je maskimir ikada bio popunjen do zadnjeg mjesta.i kada igra dinamo i reprezentacija uvijek mrtvilo.
Zna li ko šta je sa Hodžićem, njije ga bilo večeras, je li povrijeđen ili možda pred nekim transferom pa ga nije stavio ni na klupu?? Možda nije ni prijavljen za LP??
povreda :)
@Stiv Ako je istina što govoriš nezz zašto osmijeh na kraju, nije valjda da se raduješ tuđoj nesreći i možeš li to potkrijepiti kakvim linkom, ima li gdje zvanično obavještenje?
Što nema vijesti o prvom zlatu za Srbiju na OI? Vrlo zanimljivo da Hrvati svojataju momka a on upravo diže tri prsta! 😂
Hrvat i onako peva srpsku himnu i još tri prsta? Onda mu svaka čast!
Idiote maloumni njegovi i jesu iz Hrvatske a sada žive u Subotici! Mene bi bilo sramota svojatati nekog ko diže tri prsta ali to ste vi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)