Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu problem ulaganja kod nas. U Zrinjski i Sarajevo se ulažu milioni godinama, (Tan je u Sarajevu izgubio preko 15 miliona KM), ali bez rezultata jer ta dva kluba nemaju adekvatne stručnjake, uvijek su se služili prevarama i danas ni amaterskog Radnika ne mogu pobijediti bez pomoći sudija!
kakav ba gubitak,govoris gluposti bez dokaza,jest eto,on je toliko glup da idalje ulaze u klub,tebe samo hvata ljubomora jer željkana nakon kraja sezone nece biti najtrofejniji klub u BiH,a i jos jedna pobjeda u derbiju i imat cemo vise pobjeda od vas medjusobnom duelu,a klub stariji 30 godina hahahahahaha,lp
Večeras i predstavnik Armenije Ararat ima šansu da prođe u grupnu fazu. Polako ali sigurno mi ćemo ostati jedina zemlja bez učenika na nekom europskom takmičenju.
sto se tice samog fudbala, prvo trebaju poraditi na brzini, nasi napadaci su vjerovatno jedini u evropi u pravilu uvijek sporiji i slabiji od onih koji ih cuvaju protiv koga god da igraju.