Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željo realno ove godine igra LP. samo pare da pokupi, Sarajevo tu i tamo drugo kolo uz srecu mozda i preskoce, realno uz ovakav igracki sastav Sarajevo nemože ponoviti proslogodinsji nazovi uspjeh u EL., Zrinjskom prognoziram najgori scenario, iz prostog razloga jer u u Evropu otisli ghuzovace a tek igracki kadar je presmiješan
Pa Željo svake godine igra rekreativno LP. Volio bih da izvuku Partizan, barem da bude zanimljivo sa Grobarima.
@ Tommy_Lee bilo bi pravo zanimljivo gledat zelju kako ih partizan busi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja je razlika između Želje i nane na svadbi? ? ? ? Nana je odigrala više od jednog kola!
dugo nisam cuo gluplji fazon
Koja je razlika između Želje i Hilmine nane na svadbi? Hilmina nana je jeb.ana više od jednog puta!
Pitari opet u rizicnoj grupi...jest da nema Golubavaca al imaju ovi iz Niksica :-)
prvo neka naprave i poprave STADIONE i infrastrukturu, svlacionice i tusheve, pa tek onda u LIGU SHAMPIONA ili Evropu uopste!!!! A ima se para za to, ali SRAMOTA je onakvo RUGLO Koshevo i Grbavica, SRAMOTA!!!
Zeljo Sarajevo i Zrinjski to su sve katastrofa klubovi inace cijela Bh liga koga god da dobijemo ima da nas ljudi razvale pogotovo Zrinjski gdje je upao slucajno mogao bi fasovati petaka ali nije ni Zeljo ni Sarajevo iskljucen to treba igrati u kladionici samo na golove bice golova kao u prici
Ove godine muslimani i Hrvati imaju svoje predstavnike u Evropi. Bilo bi fino da smo i mi Srbi mogli imati jednog tima umjesto jednog od hrvata/muslimana pa da predstavimo Republiku Srpsku. Jebiga, na kraju krajeva sve je to jad i cemer.
Ma ima da gube u go razlikama sa -8 do -12 bolje da i ne igraju. Zrinjski hahahah zavrsili 9 na tabeli i sad ce igrati protiv nekog tima iz Austriji koji je bio 2 ili 3. Ima da im ubace 8 golova do 60 minute. Zeljo. Sta bi ono prosle godie protiv Maribora. Slovenci u Sarajevu nisu htjeli da ih izbamiraju inace bi i doma sa 5 golova razlike izgubili. Ja prvaka i p**ke mata*ine.
Vidi se da si u Češkoj, nisi gledao revanš na AFH i ovdje pričaš da smo trebali izgubiti s 5 razlike kući, mi smo u 10. minuti trebali zabiti 2 gola (nepostojeći ofsajd i penal koji nije sviran) i da je to bilo kako treba, sigurno bi utakmica išla drugačijim tokom, al' najlakše je pričati o onom o čemu nemaš pojma...
Kakav Zeljo i BiH klubovi - liga je dno dna i konac price. To je jasno i vrabcima na grani.
Ove godine Maribor jedan od najnepozeljnijih protivnika a prosle godine slavili kad su izvukli Maribor...ko se na mlijeko opece, taj i u jogurt duva... :D
Maribor je bio najpoželjniji od 5 klubova koje smo mogli dobiti u grupi (ako se ne varam da su tu bili i Basel i BATE), dakako da nisu najpoželjniji uopšte, ali, regionalne grupe mijenjaju koncepciju ;)
E čuj priželjkuju tim iz San Marina. Stvarno ne mogu da vjerujem na šta smo spali. Pa gdje mi idemo sa ovim željama ? Ko je ovdje lud ???
Pa naravno da prizeljkuju klubove iz San Marina, kada igraju na istom nivou kao i oni!!!!
Gol za golom eto nove pobjede, s pobjedama dolaze i titule... NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!
Viršlari mogu jedino proći Turnir Viršla Open u Han Pijesku.. da ganjaju loptu potrebno je na nju nalijepiti par viršli inače ništa od remija.
Mi (Željo) moramo imati puno sreće ako hoćemo proći ovo pretkolo. Jedino ako izvučemo Ekranas iz Latvije, onda se možem nećemu nadati, ali ako budemo igrali izvukli bilo koju drugu ekipu, onda se mora desiti čudo da prođemo. Ali ja vjerujem da Amar Osim može napraviti čudo!
iz Litvanije*
Pi**e strumfovske !!
ALFA BETA GAMA ZETA.
ALFA BETA GAMA ZETA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Meni ovo ne ide u glavu nikako. Umjesto da bodrimo jedni druge, da napravimo više taj jeb.eni uspjeh, da prođemo negdje u Evropu, da se čuje malo za nas, mi jedva čekamo da crnimo kako Željo primi peticu, kako Sarajevo primi peticu. Jeb.em ti mentalitet naš.
A onda šampioni! http://www.timeanddate.com/countdown/to?msg=Kad%20je%20FK%20%C5%BDeljezni%C4%8Dar%20zadnji%20put%20izgubio%20u%20KUP-u%20BiH%20&p0=691&year=2008&month=9&day=24&hour=16&min=0&sec=0
Pitari, znate li vi uopšte šta je liga šampiona? http://www.timeanddate.com/countdown/generic?p0=691&iso=20070523T20&msg=Kada%20je%20FK%20Sarajevo%20zadnji%20put%20osvojio%20trofej