Uoči sutrašnjeg derbija
0
'Plavi' se nadaju da će ostati neporaženi
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro pasa sto me odma napadas,samo studiram u Maleziji nemam nista s ovom zemljom.Ako znas hoce li bit prijenos na internetu reci,ako ne znas nista pozz!
Nihade, tamo ti je (vam) mjesto i ne vracaj se vise. Povedi i svoju mnogobrojnu cergasku familiju sa sobom. dje ce bosnjo bit vec kod brace po vjeri a i kod njih nece dugo dok ih ovi ne procitaju kaki su. i ne pise se hajvanu \"u Malezi sam\" vec u Maleziji sam.... ko zna, mozda si ti u nekoj drzavi za koju ja jos nisam cuo a za koju ne traze vize za nase bosanske talibane
Hvala pogledacu ! gleda mi se zeljo a u Malezi sam:)
jarane vidi ovde mozda bude utakmica na internetu. rojadirecta.com BICE ZELJO OPET SAMPION!
@ Ado -- VECERAS PRIJE NEGO STO LEGNES NE ZABORAVI DA OPERES DOBRO USTA . PRAZNIS CRIJEVA NA POGRESNU STRANU .
JEDAN OD \" idiota sa koseva \" ZELI ZELJEZNICARU SVE NAJBOLJE U SUTRASNJOJ UTAKMICI .
1:0 za Slaviju
Malobrojni polupismeni malograđani koji sebe nazivaju \"hordama zla\" nemaju sta da pise na temu koja je u vezi fudbalskog kluba Željezničar.
kad ne mozete u evropu, uharko vam je i do lukavice skoknuti......
@ja, ostali bez uvrede u Bazelu poraženi od istoimene švicarske ekipe rezultatom 6:0 (4:0). Strijeci za Bazel bili su Carlitos u 8. i 9, Streller u 19. i 30, Hugel u 76. i Casiedo u 90. minuti.
@ja Sjecamo ti se sestre ... Sutra tri boda Forza Željo !
Ah što da ne... Igramo u svom gradu, protiv lošije ekipe, pred vecinskom našom publikom. TV prenos nam ide u prilog zbog regularnosti, tako da ne vidim razlog sto se ne bi ponovio rezultat od prije par sezona kada je bilo 1-4 za strašnoga Želju! NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!
Vjerovatno ce se moc gledat preko interneta
Naprijed Zeljo momcad plava!!!!! Nisam navijac Zelje ali bih volio da razbiju Slaviju iz Lukavice makar sa 2 razlike! Pozdrav igracima i navijacima Zeljeznicara i puno srece sutra u Lukavici!
Gradski stadion u Lovecu.Gledalaca: 2000.Sudija:Tomi Skiven(Norveska). Strijelci: 1:0-Zoazinjo (1) 2:0-Zoazinjo (8 ) 3:0- Tiago (14) 4:0-Zoazinjo (37) 5:0-Hidiuad (42) 6:0-Belijakov(75) 7:0-Belijakov(76)