Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice tribina, legla vam je visesemestarska lekcija na derbiju, potuceni ste do nogu s tog aspekta... Psss, tisinica... A titulu samo sanjati mozete, dupla slijece ponovo u dolinu, brzo ce maj cakani, uvjeriti ces se!
Iskomplexirani pitarcici jedva cekaju clanak o gigantu s grbavice da lijece svoje torpedaske komplexe FORZA LJOZE !!!
Znate li kako su nastali divovi???? Pa napravio ih VELIKI STRUMF svojim crvenim torpedom
Šta nas je oca mi.....Bilo nas je racunajuci policiju,igrace i štabove oba tima brat bratu 1 000.Pardon bilo nas je 999 ,Zeba otišao kuci sredinom prvog poluvremena.
pusete nam u guzove citavo ljeto,tek sad ste nam blizu jaja.
HORDE ZLA lošija kopija Torcide, npr.kao Torcida Gruž
Koliko moras biti slijep i glup pa da napises da ima vise HZ na tibini od Manijaka... Pogledaj malo slike, pa onda pisii Neki od vas imaju pripremljene komentare unaprijed, samo copy paste... idioti.
pa bili su i u vaseru
@CHE CHE Ma ti si presmijesan,NUHANOVIC vam je zabio golcinu i njemu je oprosteno. Bice mo jesenji prvak to je sigurno.
nek je vala covjek iz zenice dao gol.a vi sarajevo koliko ste dobri ni sarajevo osiguranje nece da vam bude sponzor sto bi trebalo ako nista bar zbog naziva osiguranja
Lijepo je vidjeti Sarajevo i Zelju na prva dva mjesta, jos Velez da se popravi malo, to su klupovi sa historijom pravom.
Nevjeorvatno kakav sljam ljudskog roda na tribinama... Zelji bi se puno vise isplatilo da zatvori kapije stadiona i da igra pred praznim tribinama, jer ce kroz kazne bankrotirati. Koja stoka!! Kako vas nije stid - stoko pogana. Ovo kad kazem, obracam se takozvanim navijacima oba sarajevska kluba. Maloumnici, da li vam je jasno da vasa \"podrska\" kosta klub vise od te pisljive godisnje karte koju imate. Ko fol navijaci - a sve seljak do seljaka - sljegli u grad nakon rata...
PITARI PLACETE LI U BJELJINI CE BITI GUSTO KAO I NA DOBRINJI 1 DOLAZI RANJENI ZRINJA A SAID I SES SE SPAKOVALI SULJICA NECE NIKO OSTAJE TORLAK IDE SAMO NEZNAM GDJE COVJEK PRAVI TRANSFER PET GODINA I AKO MOZE NEKO DA MI POSALJE UPLATNICU DAUPLATIM 1500 KM DA PREZIVITE PACENICI BOLO SE NEJAVLJA MOZDA SE IZGUBIO NA PUTU S DALEKOG GOSTOVANJA NEMA NAM NI HOSa SAMO JE BA AKTIVAN ALI I ON JE NA IZMAKU SNAGA SJEBAO GA NUHANOVIC
@ba Stani......LITEX 9 Suti i obrisi sli.ne molim te.
@ba Haha pa ti si smijesan,mi pricamo od nezavisnosti.U bivsoj drzavi Sarajvo je bilo 2x prvak,vi jednom.Sad zamisli da smo nastali 21.sta bi radili. Haha Sarajvo je igralo protiv Uniteda i Hamburga i ti poredis Unireu i Vidaoton sa ovakvim klubovima.Svaka cast na tom polufinalu al neznaci da ste bili bolji od nas igrom. Kad kazem iz BIH u Evropi,onda moras biti tolko gl.up i reci da sam ja bal.avc i da si ti stariji od mene.
koga je izbacila nagora ekipa u istoriji evropskih takmicenja, zeta iz golubovaca ajd brisi i ne dolazi sa tim djetinjastim komentarima
Pita Manijak Pitara znas za koga ti je dedo(pitar) naviJo TRIDESETSEDME godine...= NI ZA KOG!!!! HAHAHAHAHHAHAHA KOLIKO LI SU PITARI ZAPALILI BAKLJI U LUKAVICI....MISLIM NI JEDNU...JER JEBI GA KLUB IH ZAMOLIO DA SE NE RASPADNE OD KAZNI...A UBRZO CE VAM I TRANSOVE ZABRANITI DA DONOSITE.....VOLIM TE ZELJO!