Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si ti sredio da tvoji Francuski go-vn-ar-ski klubovi prođu dalje mamu ti jbem a i svoju reprezentaciju guraš ko slinu sve ti jbm cigansko.
TI si jedan obicni kriminalac, upropastio si fudbal majmune. Nikad vam necu oprostiti Pariz, nikad!!! Uzivanje ce biti gledati kako vas druge reprezentacije razvaljuju na EP, uzivanje!!!
jebiga ferguson,odrjesi malo kesu kupi kojeg pravog igraca a ne ovu djecurliju pa kazne nece biti.sve je samo provit postalo
@AleSa pa care donekle si upravu nije realno :) kako moze biti realno da Dinamo sa igracem manje postigne pogodak nikako i samo 7 1 trebalo je biti 11:1 Dinamo em nije sila spram tih klubova em nemaju iskustva Lyon vec par godina redovno dolazi do 1/4 finala LP-a znali su sta im treba imali cilj i postigli ga :) sumnjivija je utakmica Ajax - Real nego ova evo ti primjer da je kojim slucajem Zeljo dosao u grupnu fazu i dobiju nesto ovako APOEL BATE i OTELUL ne racunajuci dinamo najnepoznatije ekipe LP-a svaka od ovih (pa cak i Dinamo) bi Zelju u sarajevu dobila 10:0 ako bi to morali postici za prolaza :)
MR.PLATINI SEREM TI USTA PA ODJELI SA CLANOVIMA KRIMINALNE ORG FIFA.!!!!!
Platini, tebi je najvaznije da si ti dobar u svakom slucaju, a korupcija i ostalo nije vazno. UZMI LOVU I VOZDRA, sta ima veze ko igra.
Platini, tebi je najvaznije da si ti dobar u svakom slucaju, a korupcija i ostalo nije vazno. UZMI LOVU I VOZDRA, sta ima veze ko igra.
@senad lulic buraz ti nisi dobre glave nikako ako ti je 1-7 u zagrebu realno i onih 6 komada za po\' sata. Grob te \'ebo da izvedes neznam ti kakvih 11 gariba ne mogu za po\' sata primiti 6 komada od barse a ne od liona.
ilidzinjo veze ti sa sportom nemas cuj gigsovi glup si brate ko dan..
i nije kriv platini nego spahic ,i ronalda je srusio pa slobodnjak pade .golub ima vise u glavi od spahica .............
Ovaj Platini je opasan mafijaš, odma se vidi. Čuj ti sh.up.ka, on našo držat predavanje Fergusonu, jednom gospodinu kakvih više nema, da se ko ne bi sjetio pitat kako je on svoje shuganere liona i marseja proturio dalje. Haj da je to bilo s nekim normalnim rezultatom, al 7 komada, da je trebalo 11, i bilo bi toliko.
manco ce vrisnuti u ligi prvaka ko sto je vrisno totenham,ovo se feguson vadi jer zna da ce ove godine osvojiti kitu od koze........jedino runi ,nani i evra sto vrijede u mancesteru ,parkovi ,gigsov,nekakvi fleceri ,hahaha ............smijesni su .......
Ziva istina. Pobjediti Europsku ligu se samo smatra uspjeh kod losijih ekipa iz Engleske, Spanije, Italije i Njemacke. Inace, jedine koje boli rac.k.u za ovaj turnir koji je izmisljen da UEFA dobije nesto ekstra love cetvrtkom posto se tada ne igraju utakmice u vecim ligama, su zemlje iz istocne Europe.
i mi smo voljeli bit na EURU al kakvo je euro bez francuske pa ste izmislili penal
InshA..ll..a.h čekam dan kad će i on položiti račune za sve sumnjive mečeve odigrane za njegovog mandata, nije mu ova pozicija babovina, neće ni on još dugo, al\' fakat ovi francuzi su stvarno bagra, Sarkozy, Strauss-Kahn, Platini... sve svijetska đubrad..
FIAFA MAFIJA
kazna jasta neg kazna al nema veze glory glory!