Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FIFA - MAFIA, mislim da svima jasno ko je taj omaleni francuz. Ne zaborvimo slučajeve u kojima je on upetljao prste, irska, bih, žrijeb (2 puta portugal). Sjetimo se samo u oči izvalčenja sat prije direktnog prijenosa, neki momak na hrvatkom formumu objavljuje parove baraža, sve tačne pa čak i redoslijed. Žalosna je ta krovna kuća zvana FIFA , ako i naravno UEFA zemljamam prodaju farir play, no rasism shit.Oni su glavni rasisiti pa pogledajte koji ludi sjede u upravnom odboru sve goli arijevac(crnca ni na mapi).
Majku mu, što sam sit ovih kompleksaša visokih metar i andol što se guraju na sve moguće funkcije: Platini, Blater, Sarkozi, Berluskoni,Napoleon, Hitler... A svi su (osim ovog posljednjeg) Talijani ili Francuzi. Kako ti kompleksi niskog rasta utiču na formiranje ličnosti - užas!
Ako ne prodjemo Grke,ovo DJUBRE ce nam opet nasteliti Portugal koji ce biti drugi iza Rusa. Napuni djepove sa stelama,ccc
nadam se da messi ili ronaldo nece biti majmuni poput platinija kada odu u fudbalersku penziju
PLATINI g0vn0 l0p0vsk0 djubrentus0vsk0
Da, bas te tesko podkupiti, lol. A takodjer samostalno si donio odluku da guras farsu ovih zadnjih par godina?
E moj Plati-mi, oduvjek sam znao da si futavac...
mrš lopove jedan balavi