Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar uopste treba slusat covjeka za vrijeme cijeg se mandata najvise komentarisu sudije i namjestanje......zar treba slusat ovo govno sto unistava fudbal, ja njemu nebi vjerovo ni da mi kaze da se Zemlja okrece oko Sunca.....fino je to sto si pohvalio montpellier ......al ti si g.o.v.n.o. kakaog nema.....
nije sve u novcu...nažalost fudbal se danas pretvorio u čisti biznis i to je veliko tržište. zbog toga mi je drago sto je monpelje uzeo titulu.
Fuj bijednice jedan ! mozda tebe nema u ovom talu i odmah ti je drago sto je Monpel. \"uzeo\" titulu !cccccccccccc koji pilic, a ne pijetao
Nek tebi francuska igra na evropskom!!
meni nije jasno : zar Fly Emirates nije iz U.A.E.( Emirata) a ne Katara? a Qatar Foundation tj. Katar sponzorira Barcelonu?! slazem se sa svim komentarima ovdje :-)
Nemaš ti ništa protiv katarskog bogatstva, samo da je kojim slučajem u tvom džepu licemjeru odvratni!!!!!!!!!!!!
? Platini se uglavnom pokazao kao jedno veliko GOVNO od covjeka od kada je u UEFA-i
@ja - pa taj man. utd. je prvi privatni klub, porodica Blazer koliko se sjecam je njihov vlasnik pa sto se onda oni zale ako im drugi privatni klub uzme titiulu?
uvedi red u kfalifikacije a ne da se sude nepostojeci penali i daju golovi rukamu, magarče korumpirani
Ovaj je pravi AntiIslamista...Pare mu vire iz očiju
i to rece platini...
ipak je sve u novcu, čim nan. city u 2 minute uzme titulu man. utd... ali eto prva pametna danas...