Zbog ekstremnih vrućina
4
Platini: Katar mora održati SP nazimu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazimu se medju pismenim pise na zimu.
a ko je nazim?
@shell: Da si ikad u zivotu ista procitao i eventualno zavrsio koji razred skole, znao bi da je Halilovicev pravopis izasao jos 90-ih...immmbecilu!!
Ye.bem i tebe, i Klix, i tog Halilovica sto ti je napisao neki novi "pravopis" kojem ces se povinovati. Kako si pisao prije tog Halilovica, retardu?
Koja vojska de*bila!! Rašu je stvarno trebalo pustiti da zavrsi posao!! Uzmite pravopis sm*radovi pa onda se*rite!! Nazimu, naljeto, najesen...nije Kliks to izmislio nego Halilovic, ma**mmmu vam hejtersku
A zasto uopste mora biti "nazimu" ili "na zimu", zar se ne moze reci "Katar mora odrzati SP zimi / u zimu"? Zasto se prijedlog "na" uopste koristi uz imenice zima, ljeto, jesen i proljece?
Kako ne kontate Nazimu je najbolji fudbaler u Katru, Nazim se zove, pa kao njemu u cast moraju odrzati SP ;)
ebalo vas nazimu ili na zimu, 10 komentara o nepismenom klixu, kao da ste nesto otkrili..jbt vidis 10 komentara, kontas da ima veze o clanku i o fudbalu..koga zaboli neka stvar, znamo svi da je ovo nepismeni copy-paste, mozete komentarisati do bajrama, necete nista postic
Povescu i savjetnike iz SDA u Katar,Kaplana obavezno!Makar ce imat citavu pustinju za parkiranje!A i nek uzmu kaka honorara,Nije im lahko na bosanskoj skupoci!
ucinilo mi se da se moraju obracunati sa nacizmom...kontam fulili slovo...
gleam sta je nazimu,dok skontam,ja mislio neki grad stal' vec
aloo spasavaoci nije nazimu hahahaha
Nažalost, nazimu je ispravno!! Kako je ovaj jezik nekad nakaradan.
Šta znači riječ "nazimu"?
3X BOG TE VIDIO.... :) :) :)
NAZIMU i to 2X Sta je ovo Sunce ti j e b e m.!!!! Heheheh :)