Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dajte nam pare za moderan stadion, jer nam ga ovi gurbeti na vlasti nikad neće napraviti. Kod nas se i \'muzeji i ostali kulturni centri \'zatvaraju zbog tih gurbeta, boli njih neka stvar za dobrobit građana, oni samo misle na sebe..
Mamu ti tvoju Platini ti i tvoji francuzi ste krivi sto nismo otisli na Evropsko i sada si nesto dosao pametovati sta nam treba i sta nam netreba.
@@as mi cemo vodit reprezentaciju u Zenicu a vi vodite Torabija na sugavicu
@ R.srpska Joj jeste dosadni sa tim navijanjem.ako hocete navijajte,ako necete nemojte.Ovo je slobodna zemlja.Vi mislite da nas nesto tangira vas odnos prema reprezentaciji\'.
A moderan sa mrežama na svi stranama...ako je u zenici normalan stadion i atmosfera onda sam ja iz zenice
I sta ti si kao sa svojim komentarom pametan? Koju drzavu ti je pretstavljao Borac ove godine u Evropi, Široki.... Ja vas fakat ne razumijem, vi stalno bježite od svoje majke i predstavljate se kao djeca maćehe...., to mogu samo budale.....
@ HOS Da,jesu još i siguran sam da bi građani B.Luke i Mostara,pogotovo zapadnog,navijali za BiH.Zato me čudi što niko ne spominje da se stadion gradi u ta dva grada.
Na kojim drogama si ti?
Jarane i ja bi volio da svaki veci grad ima po jedan dobar stadion ali taj plan nam dodo kvari i u samom imenu cantona nema mjesta za ostale narode BOSNE I HERCEGOVINE. Zato najvjerovatnije se i ne gradi u B\' LUCI ili kojem drugom gradu ...
Jeste treba moderan stadion ali za SJEDECU ODBOJKU ne za fudball !
Ako je za reprezentaciju BiH, nema potrebe, BiH se raspada, možda čak malo brže nego se moglo pretpostaviti. RS ima stadion u Banja Luci, Herceg-Bosna u Bijeljini, a 24 posto (Sadakistan) - njima ne treba, oni su za bacanje bombi, ispijanje kahve i slične sportske aktivnosti.
@R.srpska Slazem se sa tobom i Banja Luka i Mostar su Bosna i Hercegovina.
mi imamo nacionaliste sta ce nam stadioni
A zašto bi se stadion gradio u Zenici?-Zašto se ne gradi u Banja Luci ili Mostaru?
Šta će nama stadion,fudbal i ostale kjafirske igre,mi smo dobri da sa braćom Irancima igramo sjedeću odbojku.U invalidnim sportovima smo nenadyebivi.
Turci, hoce li biti sta sadake za stadion \"ZMAJEVA\" hahaha
Zbog danasnjeg pisma zelje Platiniju predlazem da se od sada zovemo FK PROSJAK