Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo nacija koja se citav zivot nesto nada!
Nada zadnja umire! Mislim da moramo malo biti i realni, imamo dva vrhinska igraca: Dzeko i Pjanic; dva odlicna: Kolasinac i Visca; jednog velikog talenta: Gojak (klupa u Dinamu) i veliki broj solidnih igraca, ali ako samo jedan od ovih pet gore nabrojanih nedostaje ili nije u formi, itekako se osjeti na igri.
Baraž i Hercegovina
Ma hajte molim vas
Pitanje je koliko bi dobili igrači i treba li im dodatna motivacija od Saveza ?!?!
Fudbal je generalno precjenje sa ovolikim milionima uzas, obicna narodna igra! Hajd tenis samo za bogate ili F1 al fudbal!
Zašto Zmajevi? Naši stručnjaci imaju još jedini šansu, ako Italija ili Finska odustanu.
Zuti je podmetnut da nas strovali
Da im milijardu daju, od tog nema ništa. Ne može se pohovati salama.
Begicu mafijo zlotvore BH fudbala ODLAZI hebo ti Sda sve
unaprijed dogovorte da se 3 miliona raspodjeli na sve igrače i igraće sa motivacijom.
Plasman donosi bogatstvo!? Ja BiH volio da se plasira bez obzira na to. O čemu pričamo.
Ma nema od Bosne ništa
Svakako bo to savez rastalio.
I šta, plasiramo se, popušimo dve utakmice na prvenstvu, dobijemo neke nesretnike 2:1, FSBiH napuni džepove, dinar se ne uloži u infrastrukturu. Gdje smo bili, šta smo radili, apsolutno ništa.
Zna se gdje bi te pare u NSBIH lopovske uhljebe
Reprezentacija protektorata i europsko prvenstvo ne idu u istu rečenicu......
U našem slučaju taj novac ne ide u razvoj fudbala i infrastrukture na stadionima na našim prostorima,već u privatne đžepove glavešinama u savezu.Nemože kod nas ništa bez bilo kakve krađe.