Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mire Majstor
yebo vam on mater a vi njemu
Pjanicu samo naprijed...A VI KOJIMA SMETA NJEGOVA BRADA,MOZETE GA SAMO ZA NJU POVUCI,TJ ZA DONJU BRADU.
Pa samo mu je 19 god..
@vehabija pjanic je vehabija isto ko sto si ti musliman! naprijed legendo samo naprijed!ljubomorni grickajte noktice pune krvi!
To brate Miraleme..Ni pokoji slucaj ne brij bradu.. Volimo te..tvoja braca vehabije Zvornicani!!
bilo muslimanski ili ne brada je fakat odvratna, na bilo kome :))
Bas mu dobro stoji brada ,samo u Bosni sta god da je po Islamu to nevalja odmah se napadaju ljudi koji se pozdravljaju ili oblace Muslimanski, ko da tamo nema Muslimana . U FRA ih ima hvala Bogu i to Miralem zna i druzi se s bracom muslimanima sta je tu sad lose? Miralem je drugi Zidane samo naprijed Kralju Bosanski!!!!
Fudbalski portal goal.com je juče objavio tekst o Pjaniću..svi su očarani njegovom igrom i genijalnošću. Svaka čast momku, i samo naprijed!!!
ko kod trzi do tradicije onda je vehabija a kad pije pivu i ide u kafanicu onda je dobari ¨¨normalan¨¨ glupane glupi vehabija +musliman+normalni covjek koji postuje tuce a bogami i svoje je covjek = islam
XAVI JE OSREDNJI IGRAČ. JEDINI KOJI MOŽE MALO PARIRATI PJANJIĆU JE MESSI ;-)
Vec ima kvalitet za jednu Barcu, vec bi sad mogao razigravati s Xaviem i Iniestom. Pjana samo ne zuri,imas 19 godina i nastavi se razvijati kao i do sad,za koju godinu si zreo za zlatne lopte,zivi bili pa vidjeli!
treba malo misica hahahah vidise da je djete rata taki sam ti brate i ja kost i koza lol
miraleme udri po cevapima poslusaj mene i onaj domaci hljeb sa putrom heheh
PJANKE LEGENDOOOOOOOOO