Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A marseille odigrao 2-2 prvo to napisano gore, a poslije piše da je marseille pobijedio 3-0. iako se vidi da su za obije ekipe bilea dva strijelca. niđe veze..
@top jarane sve si pogresno skonto. da ti ja pokusam jednostavno objasniti. na utakmici Lyon - Lens, milanov golma je VEC u trecoj minuti sudijske nadoknade odbranio udarac s bijele tacke realovom napadacu. Penal je inace skrivio valensijin odbrambeni igrac nad barseloninim lijevim krilom, na sta je burno reagovao bivsi bayernov trener Van Gaal. Amidza lajk SA-ks
@nodi dzaba ti to sto pricas, nema te ko sad cuti. \"novinari\" sa-xa su trenutno na literarnoj sekciji. nece se vracati do penzije, tj dok ne utvrde gradivo
hahaha ova sa-x je katastrofa ne mogu dvije da sastave. Kako sam ja skontao Lyon je vec u trecoj minuti sudijske nadoknade odbranio sam sebi penal .
....a Lyon sva tri protiv Lyona ...
VEĆ u trećoj minuti sudijske nadoknade ...
vazda pjanićev lyon, ko da je on vlasnik tog kluba.... j.bte