Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su reći prije početka utakmice igraćemo na 0-0 pa da i ne gledamo jer je rezultat i jednima i drugima baš takav bio idealan juve prvenstvo roma l.p. vuk sit ovce na broju.e jedino bi bilo pošteno da roma onim 50 000ljudi štu su bili na stdionu vrati novac ionako su od l.p. zaradili 100miliona eura!
Kakav je običaj da roditelj dijete ljubi u usta? E moj Džeko 😕👎
Pogledaj film JOE BLACK! Anthony Hopkins to fura sa svojom kcerkom 😅! Inace negdje sam procitao da ljubljenjem u usta djeca osjecaju veci stepen privrzenosti i povezanosti. Realno moj bosanski mozak misli da je to sve kriva Amra i da ga je ona na to sve nagovorila. Da ne nosi vise prsluke sa Senijadom i da ljubi djecu USTA :😂😂
2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 To be continued
Naslov vam je seljački . ono baš u bošnjinom stilu moraju se njih dvojica (Dzeko, Pjanic) pomenuti pa makar nemali nijedan kontakt s loptom i makar rezultat bio 0:0 :)
@sehra nemali?
Utakmica jednom rijecju - SPLACINA ! I kaze gledaj talijane .. evo samo da svezem kikice , fuj !
Sto ne bi bila splacina, kad nijednim nizasta ne treba. A to za generalno italijane, izgleda da nisi gledo Inter Juventus, i preporucujem ti Lazio Inter u zadnjem kolu, direktna borba za LP. Uglavnom najzanimljivija liga ove sezone gdje je borba za titulu trajala do zadnjih par kola, a nije rijesena kao u ostale 4 gdje su PSG, City, Barca, Bayern rijesili ligu na polusezoni.
@TheViper Pa sve i da se neko pokusa "priblizit" Juventusu , kao ove godine Napoli .. ide odmah siljenje kao i svake godine , tako da nema potrebe da mi nesto pises , liga je kurton zadnijh 10 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rovovska bitka. Taktičkih 90 minuta čuvanja egala koji odgavara i Juveu za titulu i Romi za UCL sljedeće godine.
Samo se tjesi. Bljuvotina od igre tj najbolje sto znaju i jedni i drugi :)
radije bi da nisam izgubijo 90 minuta svog zivota.
ova Roma ko moj komšiluk,....niko ni sakim......
Hebo Juventus ja samo hocu da se Kataloncima poserem u ćejf ahahahaaaaaaaaa
Ahahahaaaaaa ahahahaaaaaaa LEVANTEEEEEE LEVANTEEEEEEEEE LEVANTEEEEEEEEE 🙈😂🙈😂🙈😂🙈😂