Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U najmanju ruku interesantna statistika...i bespotrebna, nekome je izgleda dosadno u zivotu..
Ronalda nema, jer taj ne dodaje :D
Fali vam Arjen Robben 😂😂
smjesna statistika :D
Da bi se ovo zvalo statistikom potrebno je staviti ukupan broj pogrešnih dodavanja u odnos sa ukupnim brojem dodavanja. Dakle ovaj pokazatelj skoro pa da nema vrijednosti.
Valjda se izrazi u postotcima a ne ovako
Jojjjjj naslova zbunjujućeg, a komentari još gori. Potražite Pjanićeve ukupne statistike, fascinantne, gdje god da je igrao. A možda i malo Youtubea kao podsjetnik, još dok je igrao u Metzu, pa u Lionu, pa Romi, pa Juventusu, pa i za repku, kakav je samo majstor. A sama činjenica da ga je Juve doveo kao zamjenu za Pirla, i to u trenutku kada je otišao i Pogba, a Juventus nije izgubio na rezultatima, sama po sebi govori. Jedino ga u BiH ne smatramo velikim igračem.
Lako je onima koji bacaju 2 metra Messi salje projektile sa jedne na drugu stranu
pa zasto bi bio,on je taj koji treba da djeli prave a ne pogresne pasove?
A Rakitic, Fabregas, Xabi Alonso, De Rossi... nisu ti koji treba da dijele prave pasove? To su sve centralni i zadnji vezni igraci svjetske klase koji naprave najvise pasova tokom utakmice, zato i jest tih igraca najvise na ovoj listi sa najvise pogresnih pasova, a Pjanic nije na listi iako 10 godina igra u ligama petice i to govori kakav je on ustvari veznjak..
Bošnjak!!
Elhamdulillah!