Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neda se nama i dzaba
Dabogda im Vranješ dva gola uvalio u inat.
smrde mu noge
Samo ti brzo ozdravi. Snaci ce se Safet ne sumnjam. Jest da bismo sigurniji bili s tobom ali................uzdamo se mi U Boga.
Jadnik, mora se slikati da bi se opravdao, valjda misli da mu niko nece vjerovati, kao nakon prosle povrede.
I meni kada su ligamenti otisli isto je noga izgledala, jedina razlika je sto su meni doktori rekli 4 mjeseca pauze i fudbal da sto rjedje igram lol Toliko o nasoj medicini :)
sta ste se prepali :) ubit cemo grke 3 razlike vidjet cete MI SMO NAJBOLJI !!!!
jao sad ne mozemo, ne mozemo k, imamo mi jos kvalitetnih graca ..
Zeus je umijesan u sve ovo.
A ja povrede i k. Pa ja sam sa deset puta gorim nogama u raspadnutim cizmama pola Bosne pregazio 92-95. A ovaj se prenemaze.
sasvim je moguce da se oporavi do tekme, samo nisam siguran da ce mu dati da igra, I jos nesto taj zglob vise nikada nece biti isti, morat ce ubuduce paziti na njega
Vise bi me obradovala vijest da je Bakir slomio kicmu nego pjanic nokat !!!
PJanic zao mi te stvarno, steta sto ne mozes igrati protiv grcke, brz oporavak ti zelim i jaci nam se vratio, amin.
To je neiskvareni decko koji srcem igra za BIH. Mire budi ti nama ziv i zdrav bice jos puno utakmica za tebe! BOSNA U SRCU ! A vi koji ne volite bosnu mozete samo da ga obalite crncu
DA SE MIRALEM PITA, SIGURNO BI ON I SA POVREDOM OTISAO NA TERENU
koji smo mi pehovi jbt!
kakva je to ku.rčeva reprezentacija kad joj je glavni ljekar karabeg, oča.jno loši plastičar !!!