Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuo si Seo
Seo lomi po svadbama, uzeo vise nego fotograf
Svaka čast. Protiv Finske se vidjelo da si mozak stub naše igre. Kolašinac i Begović moraju doći tobe i staviti reprezentaciju ispred svih interesa jer samo time se stiče status legende, kakav već imaju Dzeko i Pjanić.
@Bordobijeli1 Sehic je 100 put bolji od begovica
Naravno, jer nije poletio u veliki klub za koji nije spreman. Bega se još od Chelsea nije oporavio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
tacno tako, a ne da se bira koja ce se utakmica igrati 100%...da se onako igralo ne bi se u finskoj izgubilo, to im je na sramotu
Kolasinac odigrao najbolji mec protiv Argentine. Od tada kod svih prekida, jedan centralni fata Seju, a drugi brine o protivnicima. Hebo njega, bolji smo bez njega. Kvrgo kockone samo za novce igra i gine
Od Italije smo izgubili kako se od Italije izgubi kada je Italiji suđeno da pobijedi. Jedan trenutak magije nekog majstora, te jedan trenutak kada njihova istrajnost prevagne. I džaba onda Bešićeva peta, Višćin pas i Džekino zabijanje. Ovaj poraz je častan.
Bolić, Barbarez, Salihamidžić, Misimović, Ibišević, Lulić, Spahić, Džeko i Pjanić su naše legende. Među legendama ima mitskih figura. Zato smo od njih nekad očekivali i previše. Među ostalima ima heroja i kraljeva, poput Bajramovića, Medunjanina, Papca, i mnogih drugih, koji su nas zadužili i kojima ću uvijek skinuti kapu. Ima i onih kojih se niko nikad neće sjetiti. Barem ne bez da im mater opsuje. Pronađite se.
@pegazus Čuj pronađite se, xD
Vranjes...
@ratthke82 ne treba njima vranjes, ipak je to ba-lijska repka i trebaju sve biti same ba-lije u njoj, da ne mogu vazda kriviti srbe i hrvate za svoje neuspjehe, koje mozes nabrojati na prste jedne ruke.
To je tacno ihraci su krivi prvi Kolasinac umislio se da je povreda mala da nemoze igrati a za klub moze
Joj Mira pusti se starih izlizanih folova ne prolazi vise ni to da nas uzimate na neke patriotske da bi nam zamazali oci. Pa nije Seo kriv sto ste ko babe izgledali protiv jedne FINSKE HEJ MIRA FINSKE. Ako to ne mozete rijesti bez jednom standardnog igraca koji je itekako zamjenjiv onda mi ne moramo ici na EP. Nego priznajte vi svi redom ono sto je Lula rekao pa se dobro zapitajte ima li ovo vise smisla.
Falio nam je sinoc ljevi bocni (nazad).!!!!
Nije brate. Dok smo vodili svi bili u dilerijumu od Bahe do natprosjecnog Bosnje. Niko se nije sjetio ljevog bocnog. Eh kad su kola krenula niz brdo onda ga trazimo. Nama je falilo snage. Pali poslije 60 minuta. A onaj bilmez na klupi ne zna da ima tri izmjene.
Zahvaljujuci reprezentaciji taj Sejo je otisao u veliki klub. Sramota. I neka ga je prozvao. Dosta je vise javasluka
Realno pricajuci taj Sejo je mogao za njemacku rep igrati i osvojit s njom svjetsko prvenstvo. A pjanic je poceo ozb igrat tek zadnjih godinu za rep prije toga su ga svi pljuvali za njegove igre
@gorstak...pa taj Seo je vec bio formiran igrac i igrao u Schalkeu kad je dosao u repku. O cemu ti ? A sto se anonimusi setaju po repki da bi neko hajrovao na njima to ne vidis.
Koliko je čovjeku potrebna voda toliko je nasoj reprezentaciji potreban Miralem Pjanic.
@khalesii...ma jok, strucnjaci sa raznih foruma kazu da on ne pruza iste partije kao za Juve.
Ti si stup repke.Bravo ljudino
Ko o cemu kurva o postenju.. pa bolan odigrao si 5 tekmi kako treba za reprezentaciju i nekog ces ti prozivat.. da nije Ilidze i pjevaljki daleko bi dogurali,ovako mozemo svi zajesno pu.sit sebi racku
glu.p si
@Reddevill007 Pjanic je juce pao na kraju utakmice isto ko imSaric i pjanic u fazi odbrane je los duel nikakav necuva igraca primjer 2 gol talijana njegov igrac dao gol
pjana ne dipri bezze, dobro ste odigrali, cak i bolji bili, al i ti nekada odigraj za repku kao sto igras za klub
Treba se okrenut kvalifikacijama za svjetsko
Sve u redu Pjaniću, samo i protiv Italije smo bespotrebno izgubili najmanje bod, ako ne i tri.Protiv Finaca poraz ne treba žaliti jer smo zasluženo izgubili. I nisi baš dobro izgledao kod drugog gola.
@vrhovni miš njegov igrac dao gol ,
Šta je sa onim igračem koji je odigrao cijelu utakmicu finala Evropske lige pa se onda navodno povrijedio?? Treba se tom igraču zahvaliti.