Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je covjek, nama niko ne valja
@laracroft2407 Nije u pravu , onda kad shvati kad igra u repki da to nije Juventus i da nisu oko njega igrači tog formata već da mora da preuzme na sebe da počne i završi posao ...a ako usput vidi Džeku dobro je ako ne ..završi i bez njega ..e tad si i u Bosni zvijezda ....to što ti sad is prve pikneš nekom lijevo il desno a on još nije trepno to se tebi tefteri ko greška ..lijepi moj ...drag mi jesi al za Bopsnu moraš puno više dat .....nebi voli da završiš ko Hasan
Pjanic je za onog pokatolicenog Modrica klasa.Pjanke jarane, nemas srece, jer su ovdje repku uzela pod svoje dva smr_da Dzeko i Spaha, skupa sa menadzerima i krimosima iz saveza.Oni odredjuju, ko ce igrati, ko se mora prodati preko reprezentacije........Moj Pjanke, ni ti ne bi igrao u repki, da postoji bar ikakva zamjena za tebe, i da nema pritiska javnosti, inace bi Dzeko i tebe otjerao.Kao sto je otjerao Papeta, Begovica, Medunjanina, Lulica.......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Meno ovo lici na onu pricu sa Asmirom, osim par stvari.Pjanic nema zenu princezu, pa Amra nije toliko ljubomorna,inace bi Dzeko morao istjerati i Pjanica, kao sto je Asmira.Drugo Pjanic nije fizicki dominanatan u odnosu na Dzeku kao Asmir, pa ni sam Dzeko nije ljubomoran, koliko je bio ljubomoran na Asmira,Trece. Pjanic je previse bitan za repku pa ni Dzeko ne smije da ga otjera.Ovdje je napravljen kult familje Dzeko, tako da Pjanke jarane ne ocekuj nikakva priznanja.
Ništa kume. Ispade Čedo Jovanović bolji za Bosnu od tebe..
biti kao dzeko
Oa trebao bi se vise zalagat kad igras za reprezentaciju. A.ne setat 90 min i 2 min.izvest korner..dok je za Juventus-drugi Miralem Pjanic..ugledaj se na Dzeku koji svaku reprezentativnu utakmicu odigra ko sto i treba,pa covjek ne zna sta ce od tolikih nagrada..nema Miraleme na guzove nagrada...igraj bolje ,pa ce doci same Miraleme od Vozuce.
Ako radi toga igraš i treniraš,krv i znoj proljevaš ,onda bolje okači kopačke o zid.
Kad za repku ne budes igrao kao moja baba sa staklenim nogama, onda mozemo pricati......
Moras platit
Popularni Mire
Miralem Pjanić daleko najbolji fudbaler u historiji BiH znači njega draga gospodo, ako ne cijenite onda stvarno ne znam koga bi vi cijenili.
Trebaš postići još koji go iz slobodnjaka 😆
trebaš se učlaniti u sda
@gooUser1565505131 ,,, to je veoma poželjno, bez zeze. Pa neće se učlaniti u neku od šestorki ?
Kad budes igrao za BiH kao u juventusu onda ces biti priznat
Ma ti si Princ BiH,a oni neka samo pricaju sta hoce
Da sastavis 3 dobre tekme za repku.
Ma meni si uvjek bio igrac,mislim da ne trebas da se primas na neke price,toga je bilo i biti ce,nego treba mozda da poradis na timskoj igri i da se okrenes fudbalu.PUSTI PRIVE TOGA JE BILO I BIT CE DA SI OD ZLATA
Ne mozes nikad.Zato sto si Bosnjak Vjernik, a ne komunjara i dupelizac kao vecina poznatih.tvoji saigraci muslimani se ponose sto slave bozic a za bajram se kriju kao kurvice. Al tebi ne treba nikakvo priznanje ti si i bez toga gospodin.
@gooUser1567943184 --- ko Džeko slika se za Božić ko djeda mraz sa punom opremom ispred jelke.