Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jad i čemer od ekipe ova roma
Sao Roma
Zasluženo Juve dobio !!!!! ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
e mij dzeko valja yi tudje dijete hraniti :
Aguero hat-trick, a ti se Muzafere kupaj.
Ocekivano
E vala nisu ni zasluzili bolje prodaje svake godine igrace mjenjaju trenere nemaju stadion samo Profit,otjerali Legende Kluba sa odusevljenjem sam pokupio lovu na dvicu sinoc
Nema od Rome ništa,jedna prosječna ekipa koja se bori za 3-4 mjesto svake sezone,a šteta mogli bi biti prvaci vrlo lako da se pojačaju kao što to radi Napoli,Milan,Juventus.
Pomoz bog braco Srbi iz Niksica iz srca srpske Sparte Crne Gore!! Sjutra je srpska nova godina.. Slavimo pjevajmo veselimo se. Znamo da nam ova godina donosi oslobadjanje svete srpske zemlje Kosmeta!! Na krilima velicanstevene pobjede srpski tenisera danas u dalekom sidneyu u Australiji djej je puno nasih crnogorski i srpski sokolova.. Novak Djokovic junak iz Crne Gore junackom igrom donio Srbiji zlato a nasim navijacima srecu i zdravlje..
Teška tekma. Roma je zaslužila remi. FJ
roma vazda bila luzerska ekipa
Šteta za Meriha Demirala baš mu je dobro krenulo.
Placljivko opet iz penala. Izmislite nagradu i za njega - Zlatni penal
Dzeko najaci
Oni su braća!
Najjaca ekipa u evropi