Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
real madrid cfc i modric vam je ruzan pa ga nediramo neduraj nam zmaja ,
3:0 hladno!
pjanić solidan igrač ali nevjerovatno ružan momak izgleda ko čipanza
Sta ti je ba jarane, de molim te bar promijeni nick da me raja ne mijesa s tobom
kako kazu "nece se bolji izgrugivati" u ovom slucaju "nece se ljepsi narugati"
Sve je to tacno ali cemo mi njih dobiti :)
Lajk ko je pozelio reprezentativne utakmice !!! Samo da ne bude kakvih povreda na ovim dosadnim pripremama sa klubovima...
prvo ce poslati CIA agente pa onda marince da osiguraju kosevo. jbga igraju u muslimanskoj drzavi sa historijom teroristickih napada na americke interese. hvala mevlide za gradnju nase reputacije :)
Da je tako kao sto ti kazes, igralo bi se onda na krscanskoj teritoriji ili bi radije igrali protiv (pre)visoko rangiranih zapadnih susjeda. Zna Klinsman da smo trenutno najbolja reprezentacija u Regionu, a zaboli ga racku za Mevlidom i njemu sl.
jeste..jeste..ali u beogradu su krizari pa ima lahko oprosti. ali mi muslimani moramo dobro paziti gdje stajemo jer nam lahko ne prastaju
Ljudi ce nas oderat svojim zalaganjem...
Reci slobodno Pjanke da cemo ih oderat