Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suplja odbrana je Romin najveci problem. Imaju napad koji moze razvaliti svaki tim, ali mogu se I naprimati golova, malo je reci.
penal je usao a da golman nije dodirnuo, jaka lopta, pala na zemlju na liniji, to ne vadi niko. da je isla po sredini a golman stajao na mjestu, prosla bi mi ispod nogu, kroz travu i zemlju. miralem je to.
Sutra je novi
u prijevodu:salah usro prvo poluvrijeme
Da bi igrao i pobijedio moraš imati Miraleme i odbranu.Ovi se tvoji bas i ne brane ☺dobro.
suti pjanke i budi sretan sto ti nije skinuo onaj penal. jedva je usla. utakmica je bila dobra na obadvije strane.
sta je jedva uslo. pa jako ju je sutno, po zemlji. nije imao sanse da obrani. ako je puco u istu stranu gdje iso golman, ne znaci da je jedva zabio
Pogledaj ponovo i vise puta. Prosla ispod golmana. Jes da je bila jaka al golman je bio u lopte.