Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate vi podršku navijača i imat ćete je i dalje, al' je nemate od trenera koji je tvrdoglav kao mazga.
Nemoj vrijedjati hajvana:-)
@Plavi - nije on tvrdoglav ko mazga. On zna jako dobro šta radi, a to su mutni talovi sa bratom Seadom te lopovima iz Saveza. Mnogi prosperitetni fudbaleri sjedili su na klupi dok Tino i Avdija igraju. Jedva je doveo Prcića pod pritiskom javnosti. Dok je Ćiro bio selektor odmah su došli Begović, Pjanić i niz drugih fudbalera, a ovaj je jedva doveo Prcića, ali je zato odmah doveo Tinu i Avdiju. Realno Hajduk je propao odfavno i na razini je naših premijerligaških klubova i onda je mogao zvati nekog prosperitetnog fudbalera. Zašto Harbu ne zove iz Češke lige, lik zabija golove kao i drugi fudbaleri od tamo? Ermina Zeca kao ni njegovog brata nema odavno, a otpisani su i Štilić, Gordan Bunoza i drugi. Ovo su Sušićeve, nadam se zadnje kvalifikacije, zna i on to, pa sada da uništi ekipu. Ako sada napravimo bar jedan poraz u dva naredna meča, treba javno tražiti njegov odlazak, pa nakar sve bankrotiralo. Neka je procurila informacija da radi za 50.000 eura mjesečno lopov.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoćete vi dati i ne sumnjamo,al' hoćel' Sušić !?
No comment!!!!!!!!!!!!
ja volim mnogo pjanica , ali ova izjava je ponizenje za navijace koji su jedni od najbolji i lojalni u evropi , ovoje susicova politika svi su krivi samo nikad on, te igraci te sudija te klima te teren al nikad on , bezobraznik jedan
Ma ja vas licno vise ne podrzavo,j.e.b.o vas selektor a vi njega.Treba da putujem,dane slobodne da iskoristim na Amidzine takticke vratolomije????
Za te pare sto zaradjujete ima da igrate i bez navijaca.
Može se pogledat utakmica a ako bude Avdija igrao neće se moći ni gledati.
Pjana poceo kenjat. Vise navijaci daju od sebe na stadionu nego vi.
Ako se ostvari dobarrezultat sa Velsom, sve će se zaboraviti i sa Belgijom će opet biti puno naboja i dobrih vibracija, zato samo hrabro!
Igraci ce dati, selektor ne moze jer ne zna.
Želite zaraditi uz pomoć najboljeg kladioničarskog portala u regiji? www dvoznakpretplata blogspot com
Nismo dobro odigrali, ali ćemo pokušati na strani izgubiti tri boda što smo izgubili kod kuće. Ili je do pjanica ili do klixa ili je ovo dojava.
Dojava!
Poceo i Princ srati...
Jbs... ni penal neznas opalit :) vazda dajete sve od sebe :D
Pjana drag si mi pravo, ali kako ja mogu očekivati nešto, kada nam najvažniji igrači kasne i svjesno ne dolaze na vrijeme. čemu ja da se nadam?
Bil ga kresno :)
kontam bolje bi se sami bez selektora organizovali i podijelili uloge u timu. gledecamo i pomalo navijati ali zivce vise gubiti necemo