Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj u bosni ce se podvrgnuti ljekarskim pregledam... pa nisi valjda pobudalio, oni sto je bilo dobrih ljekara je vec napustilo drzavu a vecina ostalih se uce na nama i zavrsavaju medicinu na privatnim fakultetima..
Ma on ako kaže da se ne osjeća dobro , neće ni igrat ... ti pregledi su formalnost jedna ...
ZIDANE SUTI, NE LAJE KAO MOURINHO, NE HVALISE SE, NE POTCIJENJUJE NIKOG, NE RAZMECE SE, SVIMA DAJE DUZNO POSTOVANJE, A OVAMO NIZE IH SVE, POCEV OD BARCELONE DO JUVENTUSA.
@Roin gospodin bio i ostao
Dobro si to zapazio , kao igrač je bio mangup , ali kao trener jako odmjeren i smiren ... ako ovako nastavi , imaće lijepu karijeru , već je sad upisan u historiju .... volio bi ga vidjet kao trenera nekog drugog kluba , sa manjim budžetom npr.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dybala znaci 0(nula)
IMA vas, morete/mozete/ugodbo/povoljno/pobodno(da se Niko ne uvrijedi) aplicirati za selektora. A Pjanic je za nas sve Gospodin i veliki Ambasador BiH
Malo je vise povredjen ponos, da se pobjedilo ni on ne bi znao da je povredjen.
Osim Realovih 11 i Juventusovih jedno 7 Pjanić je sigurno bio jedan od boljih na terenu.
NAS JE PA DA JE SAV OD GOVANA
Ako ne bude mogao , ima Cimirot, a i Medunjanina je krenulo dobro u zadnje vrijeme , igra stalno ...
Alegri izveo juce 3 stopera,dva beka i dva zadnja vezna pjanic khedira u finalu lige prvaka.Alegri zezno Murinja po defanzivi.
Ne razumijem se puno u fudbal,ali sinoc gledajuci utkmicu cinilo mi se da Pjanicu samo smeta onaj Dilajla (Diyabala).Pjanic je kreator igre, tako kazu.Onaj Dilajla se otimao za svaku loptu, Pjanic pored njega ne moze da dodje do lopte.Mislim da Pjanic igaro na pogersnom mjestu, da je previse nazad!Ali valjda bolje zna onaj njihov trener.
u pravu si , ima dosta falinki u postavi Juveta ... tačno da ga nekad guši Dybala
Real je CIGANSKI a ne KRALJEVSKI klub....sramota za fudbal
uhh sto pucaju kompleksi, pa ti si bas ne inteligentan. za najveci klub svih vremena kazes da su cigani, katalanoci i njihovi fanovi na aparatima
Mozemo se oprostiti odma od prvenstva ako Mire nebude igrao
Ma pjanic igra sta je s vama
Mi samo narod Baksuzi mozem biti bolji koliko hoce kad drugi imaju prednost. Pijanic je pogresijo sto nije otiso u Bayern, Barcelona Real,itd oni osvaju Lige prvaka, ostali nema sanse da dobiju.
a igro u finali.. nisi normalan :D
Ljudi pogledajte snimku prvih 15min 2 poluvremena i pokledajte promjenu Realove igre koji planski fizicki nasrnuo na Juveov vezni red, kada Juve nakon pocetnog iznenadenja odgovara dobijaju neopravdan crveni.., 2 poluvrijeme je sve drugo ali nije fudbal.
Juve dobija crveni kad sve već bilo gotovo , nisu oni ništa ni pokušali odgovorit na Realovu igru , toliko su bili nemoćni ... a crveni je neopravdan svakako ...