Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel' kad sta od tog raskosnog talenta pokazati igrajuci za BiH?
zigu bigu le
Ciljamo kvotu 2,10 – 2,50 (sistem dupliranja) i to činimo prilično uspješno. Od zadnjih 20-ak listića, 3 su samo bila promašena (dakle prosječno pogađamo 80-85% listića spomenute već kvote). Naš tim ima nekoliko stručnjaka te smo bazirani za više sportova: nogomet, tenis i američki sportovi (NBA, NHL i MLB). Odmah na početku napominjemo da ne nudimo nikakve dojave, npr. kvota 30, 50, 100, itd. već detaljne analize izabranih tipova koji zajedno daju koeficijent za poduplavanje uloga. Istina, kako je ovo sistem dupliranja (NE dojava) proces traje PUNO duže, ali je i sigurniji te dugoročno isplativiji. Za sve informacije kontaktirajte nas na mail od googlea s username: francescotipser1x2 gdje ćemo vam i detaljnije objasniti. Također upišite i francescotipser1x2 u google pa će vam izbaciti naš blog odmah pri vrhu.
Vidiš li Pjaniću da češće trebaš posjećivati Koševo i bordo svetinju. Odmah te krene. Nakon posjete šugavici bili smo svjedoci tvojih loših igara, čak i dehidracije na utakmici s cionistima. Dakle Mire, izbjegavaj šugavicu u širokom luku.
Mogli ste i spomenuti dvije asistencije polunovinari...
A strasni Djuric greje klupu u vec drugoligasu Cezeni,zovi ga Bazdarevicu
Mire, dvije asistencije i gol !!!
👏Mire 👍