"Lavovi" ne odustaju od titule
0
Pjanić strijelac u gostujućoj pobjedi Lyona
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pjana igra pjana i zabija :)
...Pjanić je bolji igrač od Džeke.
Pjanic ce biti bolji dobavljac nego sto je/ce Dzeko biti napadac... Eto, ako ti ovako vise odgovara.
ZA RUMUNE JE BOLJE DA NE DOLAZE SA OBZIROM NA FORMU REPREZENTATIVACA PA KAKO GOD EUFA DA ODLUČI O FUDBALSKOM SAVEZU.PJANIĆU SAMO TRPAJ,A PUEL JE LUD ČOVJEK AKO GA PROTIV REALA NE STAVI OD PRVE MINUTE.
11. hahaha 12. hehehe 13. hihihi 14. hohoho 15. huhuhu ...eto tako moj Ado fanu Dzeksona.
jao strucnjaka 1 dzeko je samo dosao u englesku 2 odigrao samo par utakmica 3 ima veliku konkurenciju 4 ekipa citya je katastrofa 5 trener je katastrofa 6 dzeko je dosao u zim prel roku sto ne lose 7 dzeko ima tek 24 god, jos mlad igrac 8 nije ni odigrao lose kad je city igrao-arisu dva gola 9 trener mu nije dao dovoljno prilike 10 i tek slijedece sezone dzeko bi trebao odigrati na nivou tako da ne prdite vise, zaboravite dzeku do nove sezone
Bra\'o Pjana, samo zabij... ebes mojih 280 km ma kladionici...:/
bravo majstore...odlican gol
http://www.facebook.com/page s/Svi-mi-koji-jedva-cekamo-l jetni-raspust-xD/364836225207
evo ja danas bio u vitezu i nema rata , a plus sam bosnjo i to onaj teski (nije suplja)
neko latin, neko poturica
Bravo Miraleme, Miraleme bravo, a set bravo Miraleme !!!
Svi zmajevi zabijaju osim mene.
KAKO MOZES POREDITI DZEKU I PJANICA,NIDJE VEZE..OVAJ NAPADAC A PJANKE DOBAVLJAC:)
Ljudi, ako nam iko postane svjetska zvijezda od danasnje generacije, to ce biti Miralem Pjanic. Zao mi je reci ali Dzeko totalno propada. Ima jos fore sljedece sezone da se dokaze gdje ce ipak biti sa Cityem od prvog dana, ali ako se ne dokaze do tada, onda je gotov. Pjanic zna baratat sa loptop, ima odlican sut, slobodni udarci su mu uvjek opasni.. Sve su ovo kvaliteti gdje je boli od Dzeke. Dzeko ovisi vise o svojoj visini, a visina mu nepomaze u velikim ligama. Za razliku od Dzeke, Pjanic ovisi o njegovoj sposobnosti sa loptom, i sa tim ce vise dogurat.
A ibišević zabio za pobjedu nad Borusiom :):) naprije d zmajevi samo zabijajte
ima LI NEKO LINK GOLA?