Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toplogbećira zatvoriti u najbližu veterinarsku stanicu kad igra reprezentacija.
@PolitickiNekorektan DA JE IGRAO NAS KRAJISNIK VRANJES, BOSNA BI POBJEDILA.
Pjanke to nije bilo za crveni karton !
Gledao sam sad snimak usporeno nekoliko puta. Nije bio čak ni faul. Išao je na loptu i dodirnuo loptu, a ne igrača. Pjaniću se ovde nema šta zamjeriti.
@vrhovni miš onom holandezu sudiji je trebalo polomit sve noge i ruke posle tekme. svakako nechemo nikad u eu.
mirisalo je na nerjeseno.
Ja bih volio da cijela ekipa sasvim objektivno pregleda snimke svakog kontakta sa loptom za svakog pojedinog igrača, bez obzira ko on bio, e onda ko je imao više od 3 izgubljne lopte ide na klupu da se malo psihički priprema za utakmicu i da razmisli gdje je došao i koga on predstavlja na terenu,ne smije biti nedodirljivih igrača i garantujem uspjeh reprezentacije sto posto.
majstore Pjanicu ko se imao razumi u fudbal znace da je ovo jedva za žuti a dalje necemo
Ali zasto te krave (izvinite kad ih pohvalit moram)jednostavno fudbal prestadose igrat,a znase da okolina nas toliko voli i pravi probleme ,samo da neke razloge za negativu imaju!!Zasto ,nisu ih valjda potplatili!!
Pjanicu neka si ga udario jb Nanu Naninu......Hahhha........
Htio bih ovom prilikom da se UEFAi jos jednom sjetim kompletne familije zbog Mujdzinog napuklog zgloba u odlucujucoj utakmici protiv Francuske iz gotovo identicne situacije. Pichke zapadno-mafijaske. Ako ima pravde proci cemo i ovo.
Ne smeta, Ligu nacija uzimamo rutinski.
Džeko: "Svi moramo igrati bolje protiv Grčke, počevši od mene."
ja navijam.al sve vishe uzadnji par godina bolime kurchina. koi yebe kasu nedosljedni. toje dio naseg DNK. dobro neko rece. glupi su ko kite. tolko igrat stim grchinama a nista neskontat. s grcima mogu nakraj izac samo sa onakom ofanzivnom i dinamicnom igrom kao u prvi 25 minuta. inache im je djenaza.
ono nije bio ni za zuti a kamo li za ceveni karton faul
Da lik poslije crvenog I manjka igraca u sredini ne uvede odmah umjesto Dzeke Krunica ili nekog defanzivca, halo Nolan providno. Pa nije prosinecki glup. Jednostavno prodata utakmica mafiji kladionicarskoj sa centralom u sirokom brijegu! Mrs stoko
Pjanke majstore, glavu gore. Jaki smo i idemo na Evropsko.
Ovo je bilo za žuti karton samo radi neopreznosti jer se ovako lomi noga, a crveni nije bio jer nije bilo intenziteta ni namjere da ozljedi protivničkog igrača.
Mozda zuti. Crveni ni zglave. Nije uopste bilo namjere. Grk mu uletio u putanju. Crveni bi zapravo trebalo suspendivati a ako za ovo dobije 2 utakmice suspenzije nek se hebe kompletna UEFA i njihovo prvenstvo.