Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reci im legendo :D
Pjanicu legendo:)))
baraž je cilj...nema još 8 godina prvenstva
lizite pi.c.ke vasim nanama! jeb.b.ale vas one. ne mogu spavati od njih!
Zabij ga sine kako sam te naučio! Ona ribica hop-cup!:D
NEMOJ SE OGRAĐIVAT IDEMO VECERAS POTVRDITI KLASU
Nisi oni njih nazvali po Gradascevicu,a sve i da jesu zasto mijenjati nesto po cemu smo poznati.Ako smo prije bili Ljiljani zasto sad to mijenjaju....ukinuli su nam zastavu,himnu..sada nemamo nikakve veze sa ljiljanima.I nemoj odma zakljucivati da nemam pojma o historiji svoje zemlje jer imam itekako
Ti si nepismen,pojma nemas o historiji svoje drzave, da li si mozda nekad cuo za Zmaja od Bosne? Husein-kapetan Gradaščević (1802. - 17. august, 1834), general koji se je borio za bosansku autonomiju u Osmanskom carstvu. Također je poznat kao \"Zmaj od Bosne\". Gradaščević je rođen u Gradačcu 1802. godine i odrastao je okružen političkom klimom nemira u zapadnim krajevima carstva. Kad je Dželaludin-paša otrovao njegovog brata Murata 1821 godine, Gradaščević se našao na čelu Gradačačke vojne kapetanije. Mladi Husein je tokom svog kapetanstva razvio reputaciju mudrog vladanja i tolerancije, te je postao jedan od najpopularnijih osoba u Bosni.
JA STAVLJAM STOJU NA FRANCUZE I SRBE... POSTO PADAM SVAKI PUT NADAM SE DA CU I OVAJ...
-Ovo je bila trenig utakmica sa Luksemburgom ,pred utakmicu sa Francuzima.
Svaki put se najezim kad vidim ovaj Pjanicev gol, pravi topovski udar...bas mu je bila legla...heheh. Momak je vrlo pri zemlji i to mi se svidja. Naaaaprijed Boosnooo!!!
Joj jeste se nadigli !! Vidjet cete kad se budu izgubili veceras nece moci 3 pasa povezat. Nije da sam na protivnickoj strani ali uvijek se izgubimo kad igramo protiv kvalitetne ekipe, ali ima baraz.
S OBE RUKE GRLI ME SIRI PONOS GRADA SVOG UZ BH FANATICOS PLAVO ZUTO VOLIM TE ZA SVE DRUGO BOLI ME TO JE BOJA SRCA MOG JER JA SAM FANATICO.......MAJK.U VAM J.....PUSTITE NAS VLASHKA BAGRO!!!!!
Pjanić- tele , Džeko-tabis
Jaooo razotkrio si mee.. Kako ti je uspjelo?? Eto sad mozes na miru d r k a t
Kad se kockice poslože ;)
TI SI VLASKO KOPILE !!!