Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije tačno ovo što ste napisali da Spaha neće igrati mislim Lula je rekao da neće igrati Salihović i Pjanić Naprijed Bosno
presječe me nešto kad pročita "neigranje Pjanića i Spahića" valjda Salihovića???
opet nepotrebni medijski pritisak na zmajeve, pustite ih na miru nek se pripremaju, do sad kad god je bio veliki medijski pritisak srknuli smo dva komada najmanje.
Budale jedne jeste li vi svjesni i ako dobijemo grke da ostaju 2 meca sa puno opasnijom Slovackom????? Ljudi kontaju dobijemo Grcku i to je to, a ne znaju da postoji gostovanje Slovackoj i Litvaniji cccccc sve budala do budale
@tuli Oni koji vole reprezentaciju nije im daleko ni Bihac a ne Zenica. Najlakse je kukati sto nije ovo sto nije ono. Lagano ako volis toliko repku, put pod noge pa u Zenicu, nije Zenica preko bijela svijeta. I njemci putuju iz Dortmunda u Minhen ili Berlin, sto je par stotina kilometara dalje nego SA od Zenice.
A ti majstore iz Sarajeva, bujrum pa u Zenicu dodji gledat, isto sto bi mi iz Zenice morali doci u Sarajevo, a kad je repka tamo igrala mi smo dolazili...
vidjecemo u petak ,gospodo fudbaleri ! ukoliko ne date sve od sebe nemojte nam vise laznu nadu davati . a ukakili ste dosta puta !!!!
Samo je jadno to da naša reprezentacija igra utakmice samo u Zenici,pored koševa i grbavice koji su se mogli renovirati kako bi i mi koji živimo u Sarajevu i navijamo,volimo svoju reprezentaciju mogli iči gledati utakmice!! Žalosno je na kakvom terenu imaju treninge igrači koji vrijede milione i koji su svijetske klase te su veoma cijenjeni u kojoj god ligi da igraju,žalosno da raja iz SA mora iči iz svog grada 75 km u jednom pravcu kako bi gledali utakmicu na areni bilino polje koje može primiti gledalaca koliko ima naselje HRASNO stanovnika i to nemogu svi stati!!!SRAMOTA.
Vidi stadiona gdje treniraju, zalosti moja. Vidi lokve i bazena. Dodje jedan Begovic sa najboljih svjetskih stadiona da trenira u ovom mulju. I fol nesto hvale ovaj Savez.... pa ako ne mozete izgraditi stadion ili povecati kapacitet ovim postojecim, onda barem im napravite jedan pristojan Europski teren bez tribina gdje ce trenirati: Znam da se pravi ona neka glupost u Zenici evo ima 10 godina - nemojte mi replicirati. I to je pokrenuo Munib i Suljo a ne ovaj savez. Koliko bi moglo kostati parce zemlje 105 X 60 da se ljudima napravi, a tolike se pare zaradjuju ?
hoce li amrin sincina doci u dresu srbije hihihihihi
castrolfootball ranking 9. Mandzukic (Croatia) ... 52. Subotic (Serbia) ... 107. Dzeko (Bosnia)
Sram vas bilo. Pape je sef on odlucuje o svemu. Mi navijaci mu vjerujemo i nase je da navijamo i dizemo moral nasoj ekipi. Tolko od babe Atifa!
@amra A ja i tvoja mama za Bosnu i Hercegovinu!
nije SPAHICA nego Salihovićaa!!!!!
Pozdrav svima. Imam informacije da ce SPahic propustit meč zbog sinusa...i temperature koju je dobio zbog njih. A otkud general Rahimic na okupljanju???
ja i džekica smo za srbiju
Kako plasirate u dva clanka razlicite vijesti!? Pisete Spahic nece igrati? Susic izjavljuje da su svi spremni cak i Pjanic da ce igrati. Klix g.lupi novinari