Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ovu zemlju,navijam svim srcem i dušom,ali ja se ne sjećam kada smo zadnji put igrali a da je to ličilo na nešto jako,moćno,žestoko.Uvijek neko slinavo izdanje i još slinavije izvlačenje od prikazanog.
Protiv Italije je bilo dobro, samo sto nismo imali srecu.
Ja bi rekao da mi malo spustimo nasa ocekivanja na kojem mi to nivou igramo. Posto je se nesjecam kad smo mi to igrali na nivou....
Vazda oni nisu na nivou, pokazuju neko drugo lice a realnost je da smo tako jedna blago iznad prosječna reprezentacija sa 2-3 profesionalca, ali realno ne treba se uzrujavati. Hem nisu oni Brazil nego Bosna, a i reprezentativna pauza im dođe ko godišnji da obiđu familiju što su potvrdili i Lulić i Medunjanin.
Ubili ste ih nogama nemoj tako
Ti izasao mi proigrali toliko
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🐉VOLIM TE BOSNO🐉🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Najbolji je bio mali do komentatora
to je ba bio dzaferovic...nego tonac nije dobro namjestio ekvilajzere...