Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan vazan prijedlog.stadion nam je najlosiji u evropi.ako nase legende daju bar malo od svog bogatstva(dzeko,ibisevic,misimovic,spahic,salihovic,rahimic,pjanic itd)ukupno 100000 evra,to oni nece ni osjetiti,a m,i cemo imati novi travnjak i necemo se vise brukati po svijetu.imamo super tim i ja mislim da cemo se konacno kvalifikovati na evropsko prvenstvo.naprijed bosno......
Halo pipo dozlogrdio si bogu i narodu sa svojim komentarima,ocigledno da nemas veze o fudbalu, a koga zaboli k....ac za tvoje kompleksake komentare.
Ja zaboravih glavno:sami ce se dogovoriti kad ce ko izaci i koga ce zamijeniti
Daj ba Friku nemoj se sramotiti.De idi umi se.Pa covjece sto ce nam onda trenerii.Hajmo igradti bez trenera jer mi smo izgleda jedina drzava kojoj selektorr ne treba.Nasi igraci znaju sami postaviti formaciju a i sami ce se dogovoriti kako ce u kojem dijelu utakmice odigrati..De bolan frik pokri se dekom i suti
Fudbal je naj veca suplja svih vremena
Pipo 12.03.2010. u 12:05 MA DA TI NISI KOJIM SLUCAJEM U MJEDENICU U SKOLU ISAO ? ?
pape, pape, pape,pape pape, pape, pape, paaaa samo nas ne daj u RMK da igramo, sve ostalo ćemo lako
Sajo brte ne daji nikakve izjave tako ti Boga, samo me nerviraš. Vjerujem da si jea\'n od gluplji ljudi u EU
@dado glup si ! Ako si ikad u svom zivotu dodirno loptu,trebo iole nesto znat o fudbalu!REPKA IMALA 3 \'4 treninga s Safetom i odma pobjedili... Ku rac ima on kakvog udjela u tome, sreca po nas da su momci motivisani i igraju po Evropi klinko bi ista pobjedili... Sta Safet moze naucit jednog DZEKU,MIRALEMA ILI IBISEVICA ? MOZe IH JEDINO motivisat i podsticat na bolji rezultat... A kako da to ucini kada nije imao ni jedan konkretan sastanak sa igracima ?
Ajde Pipo ruckaj vanago kosto si uobicajio ... Jadna je ova stranica kada svaki klosar moze iznijeti svoje psyho-stanje a da ga ne strpaju u ludaru !! Pape FOREVER PITARI LEGENDE !!!!!
MIRALEM PJANIĆ JE IGRAČINA!!!
Debili jedni glupi covjek vam dao pobjedu protiv viceprvaka afrike i vi ste nezadovoljni.Pa konju glupi pipo ti hoces cirkus a ne rezultate.Djubrad jedna krenuli vam brcici rasti i vi sad glavni..De jos samo reci da je previse profesionalizma u repki..
ma jebao vas pape pape jest igrac al nece pape igrati na terenu, koji je klub bolji trenirao pape sa kojim je napravio uspjeh sta je uradio do sada u karijeri, Ćiro je bio manipulator i lopuža,a ovaj Pape nema veze dosao je na mjesto selektora nase repke iz čistog interesa radi svoje guzice sto je i javno priznao... Znači taj isti pape će pobjeći sa mjesta selektora čim osjeti neku nelagodu odnoso ako krene loše na mjestu selektora, a i sam Safet je odbijao dođi u repku \" radi loše situacije u savezu i u BH fudbalu\" , a sada je ko bolja situacija jel??? odnosno jeste sada imamo svjetske igrace... SAVEZ NAPOLJE majku vam lopovsku jebem
joo izjave, pape zajebo si aristotela.
sta ti znas klosaru pitarski.