Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rakitic je bio u Barci dok je barca najbolja bila pjanic dosao sada kad je barca najgora vidit cemo oceli biti igrac ko sto je rakitic sa najvise utakmica u godini vise od messija
U Barci dominira protiv Juvea, a u repki ne može ni protiv S. Irske.
svi bolje igraju kad je pjanic na terenu. tako je bilo u romi, juventusu evo i u barceloni.
@rIder totalni manjak drskosti... Dodaje, povezuje, proslijeđuje... I to je to. Preuzmi inicijativu, povući loptu, šutni na gol, sve to odlično možeš. Često mu se još i Messi petlja u posao, vrati se i prenese loptu pored njega.
Neko ozbiljno gotivi Pjanica na klix. Sve komentare brise, novinar od Kalesije??? Pjana je sinoc pokazo za sta je i za koji klub. Sreca pa neizkoristise 5 katastrofalni greska na svojoj polovini.
@Xmax Ti da si gledao utakmicu bez tog svog animoziteta prema Pjaniću vidio bi da su njegove lopte dovodile do igrača više, a to da u 90 minuta ne ode neki pogrešni pas onda ti dijete šaha se ufati!
Rakitic je za njega doktor!
@Ajfon Mozda, ako je zavrsio medicinu onda jeste.
@Ajfon Bez sumnje, Rakitić je igračina i po meni je korisniji od Modrića, ali da je doktor za majstora Pjanića... pretjeruješ.
Odigra jednu utakmicu novinari ga hvale ko da je Ligu Prvaka osvojio 😂
@Ajfon Svak svoga hvali. Ti sigurno citas redovno 24.sata.hr, pogledaj malo tamo naslove kada je hrvatski neki igrac u pitanju... Od muhe naprave medvjeda i hvale sami sebe. Prema tome, nijedne !
pamtice ovaj zagrljaj do kraja zivota
Od prve minute svaka cast Mire vec si se nametnuo za dalje