Komentari (384)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doso lola ubosnu dase malo odmori.nema lola nimalo discipline
Šta je ono Lulić govorio za reprezentativne utakmice?
Nije da branim Pjanica, ali ovo je poznato svakoj mahalusi u Seheru, svakoj frizerki u Seheru. Sad su samo isplivali snimci, a godinama se isto radi. Ne radi ovo samo Pjanic, svi do jednog, ili skoro svi ovako lumpuju, sto uz Fahretu, sto uz Acu Lukasa, Serifa Konjevica, Mitra Mirica, Mileta Kitica, Radmilu Manojlovic…….90% naroda isto ovo smece slusa. Nemojmo se praviti Englezi, i sve svaljivati na Pjanica.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
yebbo mamu svoju seljačku...doguraš do Juventusa, Barcelone..Rima al džaba kad je Kalesija jača od svega!!!!
Red bi bio da Pjanic malo i zapne, ali covjek je skontao da mu je i ovako fino. Malo se nesto zale ovi kvazifudbaleri u svojim komentarima, pa to za cas prodje. Covjek igra pomalo, nista specijalno, prima redovno platu i njemu dosta. I da je u top formi i da ima vrhunsku zelju, plata mu je ista. Sta ga briga… Pametan.
Samo se treba spajati na crijevo
U skladu s prezimenom
Hahaha, koliko njega boli ona stvar. Kapa redovno godišnje Bog zna koliko miliona i miliona, uživa igrao ili ne igrao.
Čojk izgrmio, jebeš poso život je prolazan.
Bolje vam je pljujite fadila I bakira, oni lopovi koji gomilaju milione sa vaših leđa i morate ići vani radit da bi za hljeb zaradili ,pustite Miralem neka uživa on ne kida od vas to je stekao svojim trudom i odricanjem i neka uživa Bog mu dao još toliko Amin.
Joj sto je ovaj Zack de la Roch propao
Kriv je onaj ko ga postavi da igra, kriv je onaj ko mu da kapitensku traku, i kriv ce biti onaj ko ga opet pozove
Himzo, jesi li ikada napisao neki drugi komentar osim ovog, ponavljaš se ?!
Nemojte tako, ogriješio je se Kuman o njega... Gledajte vi taj talenat, kulturu, sportsku disciplinu i potencijal hahaha. Mi svakog prosječnog klica uzdignemo kao da je Pele.
Kaze moja stara dan poslije utakmice: "Ja ne bi nikad zvala onog Pjanica. Nikad nista ne napravi." Rek'o kako znas, jesi ti to gledala utakmicu juce. Kaze nisam, ali dosta mi da ga vidim i sve mi je jasno.
Ne branim Pjanica, ali sta je sa ostatkom ekipe? Ne mozemo vjecno samo gledati u Dzeku i Pjanica. Jos malo oni su svoje odigrali, ata je sa mladima?
Samo mlade zvati, jer oni grizu i igraju. Kada se nalupaju love ne grizu toliko a u sebi ne nose onaj osječaj da igraš za domovinu i to je sramotno, tu bi trebali da daju maksimum kao recimo Džeko. Džeko je bar u 95% utakmica za repku odigrao sasvim korektno. Oni kojima se ne igra, lijepo im se zahvaliti i ubaciti ove kojima se igra.
SVI SU ONI ISTI OD PJANICA DO DZEKE !
dok Trening kamp.u zenici Zjapi prazan a oni se okupljaju u Sarajevu radi kafana nikad nam nece biti bolje ! ovo nogirat odma iz reprezentacije !