Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mire moras reci da mentalitet je cudo ti licno u Torinu ides na spavanje u 22h a kada igras za repku na okupljanju ides iz restorana bosna ujutro u 4 ko tena pjan toje realnost.
Aaj jwsma ja pjan nesznam djecu aad necu kuci a sace poso aaaaaa
prpklwta he amerika i sunce sto sjaaaaaaa s
Ocito da je momku zao zbog svega i zbog toga ovakva izjava, ali realno Mire je u pravu 100% mi smo jedna ispodprosjecna ekipa, bez imalo zelje i ambicije
Osrednja? Lol
Ti si osrednji igrač hurmašice! Sram te bilo za izjavu.
posrećilo se jednom i to je to..ko zna hoće li ikad
bice bolje drugi put
Hamo. 13.10. 2019, 10:04 - Grci su sa novim, mladim timom bez velikih zvijezda sinoć protiv Italije igrali odlično. Agresivni, snažni, brzi sa odličnom kontrom. Da ih nisam gledao vjerovao bi da ih možemo pobijediti u narednoj utakmici ovako preporučujem : dva centralna halfa sa jednim ''osiguračem'' da ne prelaze centar.
Svw si ti upravu , ali i osrednje reprezentacije idu na Evropsko Prvenstvo , a mi ne .
I osrednje reprezentacije je plasiraju na evropsko. Za prvo se mjesto nismo ni borili, ovaj put nam je bilo dosta i drugo. Da idu tri ekipe opet bi bili četvrti.
Trebaju se Finci zahvaliti Robiju i sebicnom Gojaku, na plasmanu na Euro, zbog koga su igraci bojkotovali ovu utakmicu. Sta se radi sa ovom reprezentacijom, Allahu dragi, dovodi se igrac sa klupe Dinama, da se proda u najvaznijim utakmicama za reprezentaciju. Reprezentacija Bosne je postala prcija Hrvatske, jos od Cire Blazevica sa kojim nikakav rezultat nismo napravili. Ali su ujkani znali da ocrne Susica, koji nas je odveo na Svjetsko Prventvo.
Dobro je Lulić i rekao. Tu su da se vide, druže, tetke, baklave... Pjaniću dragi, ni tvoje maslo za Ramazana nije. 4 puta dotakao loptu u drugom poluvremenu. pih
Samo sam vidio da si u reprezentaciji i ti jedan osrednji vezista. Ništa više
ma treba batalit fudbal najbolje ko amerikanci.... smislit svoj sport pa da budemo world champions.... predlažem hrkljuš
Realno i pošteno zbori ovaj dobri momak... Realno, mi smo III liga europskog nogometa ...
kakva prica o bojkotu Prosineckog? igrali smo 4 tekme na strani imamo 4 poraza. jedini castan poraz je od Italije a ostala 3 igra na nivou đerzelez zenice.Kuci proslu 2 boda sa Grckom, jedva dobili Armeniju. Ako su ga htjeli bojkotovat trebali su to uraditi kuci protiv finske. Nama treba selektor koji ce zbog kurcenja i dzeku staviti na klupu ili pjanica bez obzira sto su nasi najbolji igraci
bas zato steta, jer je grupa bila lagna, jedna osrednja ode na euro
ma mrš debilu jedan , nije ovo godišnji, sramota! Kante ste , treba vas otjerati i pustiti nepoznate ljude da igraju , nek se bore.