Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato u reprezentaciji imate luzerski i gubitnički mentalitet balerinice i manekeni , mada ni narod ništa nije bolji .
narod je jos gori
@Winner I Misimović je u Wolfsburgu imao dobre igračine , a u reprezentaciji balvane pa je bio u reprezentaciji najbolji veznjak kojeg smo ikad imali i glavni igrač , uvijek je svojim potezom odlučivao utakmicu . Pjanić je ufurana princezica koja neće Misketu nikad biti ni do koljena .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DOK SU VAM GOD BITNIJI KLUBOVI OD SVETOG DRZAVNOG GRBA NEMA OD VAS HAIRA !
ovi sto su u dobrim klubovima nema vise haira , zato treba mladim dat priliku da se trude !
@keylot света варта и седам звјездица
Jedini kvalitetan igrač u bosanskoj reprezentaciji.
Mrs u p.m
Kako da se ne osjetis kad trcis 90 minuta...ja se osjetim za 5!
Kako da se ne osjetis kad trcis 90 minuta...ja se osjetim za 5!
Ima reprezentacija, Miraleme. Domovina. Rodna gruda! Jedino se vi, izabranici Bosne i Hercegovine, ponasate na nacionalnim fudbalskim spektaklima, kao da ste na rutinskom treningu. A Miralem Pjanic ponajvise...Neka vam je na sramotu !
A šta je s reprezentacijom i patriotizmom moj Pjanke?
Osjetiš li šta u BiH? Userete se ko grlice
A jesili protiv Belgijanaca kitu osjetijo?
Čačkalica Si ti obična u Reprezentaciji..isti si Salihamidzić..ipak sve najbolje jaraniko..takvi smo ti mi nazalost..!
Đaba vam pljuvanje. Pjanić je odličan igrač, ali ne može sam. Bosna još ima tri igrača koja mogu igrat na relativno visokom nivou za evropske standarde, a to su Džeko, Ibišević i Begović- Ovo sve drugo je prosječno i ispodprosječno. Kad čovjek pogleda odbrambenu liniju BiH vidi se da tu nema selameta. Još pri tome vezna linija uopšte ne sudjeluje u odbrani ako što rade ozbiljne evropske reprezentacije. Sidraški fudbal iz sredine osamdesetih.
Potpuno si u pravu. Samo ta tri igraca, mislim da i Visca tu moze da udje, mogu da dodju u izrazaju u ekipama gdje sve to poslozeno kako treba. Talent je nesto bogom dano, a mi ga za sportove u ovom podrucju imamo. Ostalo sto je lakse uraditi, posloziti odbranu i defanzivne vezne to ne znamo(to je najvise do trenera).Zato imamo situacije da ako neki nas zaigra za neku drugu repku, te reprezentacije koje nisu nista znacile, odjednom se ogromno poprave (primjer Svedske, Austrije, Svajcarske).
dobro bi bilo da ga i u reprezentaciji osjetis isto tako
U reprezentaciji si ulozi nevidljivog na terenu i to veoma uspjesnoj , kanditdat za oskara nevidljivosti
PJANIC 10 HAZARD 10 HAHAHHA TAKO NE OCITA RAZLIKA NA TERENU
E * ebo te Juventus,izgledaada je tebi samo to važno,a repka ti dodje jer moraš imati ispunjenu kvot u da abi mogao igrati u Juvetu. Jadna je tvoja igra za svetinju !!
Kako Klix namjerno plasira ovaj clanak samo sa se raja nalozi i podje pljuvati o nasem princu! Umjesto da smiruje tenzije, ovdje se hajca situacija bespotrebno a sve zaradi klikova i komentara!!