Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juve se zna mučiti u grupnoj fazi. Oni su više play-off ekipa.
nije bas laka a i juve nije kao prosle godine sigurno dobar.Zato govoriti kako su bolji od barcelone ne znam vidjecemo ali nije laka grupa
Dobra grupa sa Barcelonom???
@dmachiaveIIi Ne znam bas da su jaci. Ima puno vise grupa gdje bi sa vecom sigurnoscu bili prvi u grupi.
Bošnjaci dominiraju :)
zato sto vecina hrvata nema nikakve veze sa Hrvatskom nit su im roditelji ni djedovi ni prapra djedovi rodjeni u Hrvatskoj a opet se izjasnjavaju kao Hrvati nit kuce nit pizde materine jer se nekad neeko sjetio da postavi ultimatum ljudima da se izjasne samo kao Srbi Slovenci Hrvati al to se vise ne uci zato sto je istina.
e svaka cast za komentar, da hoce to nekad shvatit "hrvati" i "srbi" iz BiH da vecina njih (ne svi) zapravo pripadaju Bosnjacima. Od Trvrtka preko Osmanlija i Austro-ugarske Bosna je bila domovina ljudi vise religija, ali su SVI BILI BOSNJACI.