Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj svega vam ne pametujte, samo odgirajte tih je-bhe-nih 90 minuta posteno i sa srcem....eto to se samo trazi...ti ces reci koje su male ekipe ....gdje manja ok Kipra moze biti papak jedan, pa opet ispusismo....igraj ko sto igras u Juventusu i ti tvoji drugovi...cuj ovoga papka sto napisa...na krilima Dzeke....samo ne pametiute nego igrajte i trcite...eto toliko..
"Talijani ,kad igraju, nastoje pobijediti"-recenica iz Alana Forda!
@stern Malo ih je jarane u Bosni koji razumiju Alana Forda....misle to je onaj sto je izumio Ford auto.....zilion, ne milion ...zilion selektora ovde.
Ako misle pobjediti, moraju poboljsati kvalitet igre, inace lose nam se pise🙄🙄
Pjanic kad je ljut kaze zutom, popusis mi prezime.
Pjanic I Prosinecki uoci fijaska 😂
Sretno momci💖