Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekoh ja ... VAZELIN :)
U utorak pripremite vazelin :) P.S prijateljski savjet : )
to ti govoris iz iskustva jer je vama trebao na bernabeu kad vam je trica upala od barce hehehhe
Dobra tekma.Milan je većim dijelom utakmice dominirao ali sam znao šta će da se desi nakon onih promašaja.Mi smo svoje šanse promašili a oni ne promašuju ni poluprilike i to je to.Čestitke na pobjedi pravim bianconerima ali i na tituli ,mada sam vam titulu čestitao već davno u par navrata , koji qrcev Napoli.
Bravoo Pjankeee
Nesto bilan ko krenu, nesto se ponadao ovo ono. Citav dan nesto izazivaju. Ne diraj lava dok spava vazda bilo. Dvije izmjene dovoljne da se vrate na fabričke postavke. Zna se ko vlada cizmom. De donde eres Cuadrado ? De CO LO MBIAAA 😁😁😁 FINO ALLA FINE FORZA JUVE !!!!
i babo ti je prico talijanski
Odkud znas da nije ? Glup si za medalje. I nije talijanski, uhljupe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj Calhanoglu što ne uđe onaj šut, al, dobro se Milan pohrvao sa Juventusom veceras.