Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kaze nacionalizam samo kod nas postoji. Ovi broje koliko je italijana bilo na golu, koliko u odbrani, koliko u napadu. Hajte molim vas.
@JuricaSpindl da, sjecam se kad je Bilic postavljen za prvog kapitena u Bundesligi, a stranac, i onda oni to citiraju. A sad ima masa tih, ali Svabo je zlo.
@JuricaSpindl i ko to kaže za talijane nije nikad cuo za musolinija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamlacivanje
Kako glup naziv. Chiellini i Bonucci povrijedjeni. Kao da je on htio da bocna igraca igraju u odbrani...
Nema više ni nogometaša kao nekad
Sinoc gledam Juve na areni 3 ( multiprenos). Kako losa ekipa, bez ideje, nista ama bas nista nemaju.. Nikad losija ekipa, gora i od Sarijeve ekipe.. Nema sanse ove godine da osvoje ligu, a sto se tice lige prvaka to je vec san... E moj Pirlo igracina bio, ali izgleda za trenera, preveliki zalogaj je ovo...
Daj ne pametuj, totalna reorganizacija tima, podmladjivanje, prodaja skupih igraca, covid-19, Juve ce opet osvojiti Serie A, a ligu prvaka nece sto je i logicno sa ovakvim timom
@asterix777 Koje točno skupe igrače su prodali?! Rješili se škarta i Pjanića koji je u silaznoj putanji a doveli mlađeg i boljeg Arthura. Plus doveli Moratu i Chiesu. Domaću ligu će osvojiti jer su tamo "pripaženi" od sudaca...ali im u LP ide ispadanje čim nalete na ozbiljnog protivnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)