Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo zadnjih nekoliko što evropskih što svjetskih prvenstava, čak i životinje prognoziraju ishode nekih mečeva. Bila je prvo neka ribetina, oktopod, šta li već , pa evo sad u Brazilu našli neku kornjaču koja se kvarta u prognoze a svakako najzanimljiviji prognozer je magarac koji se odaziva na ime Pako a vlasnik je nekog čovjeka u blizini Neuma. Helem magarac Pako je zastave Hrvatske i Brazila koje su bile obješene na nekim tarabama , onjusio po jednom, što znači da je prognozirao neriješen rezultat. Uz svo poštovanje prema Hrvatskoj kao dobroj momčadi, takav rezultat može prognozirati samo magarac. E sad ko će prognozirati rezultat utakmice Argentina - BiH ? Nešto dumam, najbolje bi bilo da to urade ovi iz izbornih štabova stranaka koje su prognozirale kako će koja stranka, partija ili koalicija proci na oktobarskim izborima. Čisto onako da se Pako ne osjeća usamljenim !!!
Samo da ti kazem da si u pravi glas. Vec su u dosadu presli
talijani su uvijek najbolji na velikim natjecanjima. Ne volim njihov stil igre, ali mora im se priznati da su jedna od najvećih nogometnih nacija.
Uvijek bili ! Poslije Brazila najtrofejnija reprezentacija ! Ovi sto Pljuju po Italiji neka prebroje zvijezdice iznad grba :))
pa ovo dode sad da svaka reprezentacija moze osvojit -.-
Ne vidis dobro, padaju ti siske ma oci ..
ovaj pirlo bez brade ko neki tinejdzer :)
E` moj Pirlo...`ako vam BENFIKA naleti`.. :)
Naravno da može do naslova - UČESNIKA MUNDIJALA! Ovaj Pirlo baš ima smisla za humor?! Pa Italija i ove godine vodi penzionere na Mundijal, fali im samo još Dino Zof da popravi prosjek! ;-)
Prebroj zvijezdice iznad grba Italije !
Mogla bi da nema Bosne :)
italija moze do naslova al na socceru..
svaki konj svog cigana hvala pa tako i ovaj, a i ja hvalim svoju bosnu
bosna do finala
otišo mujo u inostranstvo i pitaju ga tamo odakle je. Kaze on da je iz Bosne. A ovaj ga pita, gdje je ta Bosna, rekti. Kaze Mujo: " u brazilu, naravno!."
MRŠ !!!!
svi bi vi do naslova :) lako bi to bilo, da vam nije bosne na putu do naslova.....