Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B.OLESNICI JEDNI KAKO VAS NIJE S.TID OBJAVLJIVATI OVAKAV ČLANAK, NEMATE POJMA ŠTA SE DESILO U HILLSBOROUGHU.. .F...U..J!
Ovo znaci kraj pijenju pive na nogometnim utakmicama. Kad se stoka na tekmama naloche i nadrogira, nikad ne znas sta ti moze bit zbog stoke neizivljene. Civilizovaniji ce dobit dozvolu za 2 pive po utakmici, a divljaci u kafez da srchu urin.
kamo video? :-)
Jasta, inace ljudi kad se napiju onda im se pobudi samoubilacki instinkt, pogotovo se naloze na masovna samoubistva. Koja glupost, oragnizacija i policija veliki FAIL!!! Justice for 96!
Imam losu vijest za tebe, da vi imate moc razuma ne bi slijepo vjerovali u te gluposti u koje vjerujete. Jedno drugo ponistava, religija i moc razuma. Bas kao pijanom covjeku kad alkohol ukine zdrav razum tako ste i vi opijeni samo ne alkoholom nego \"svetim\" knjigama. Isti ste.
spustio ga je drug da i zabranio da bi tebe stavio u iskusenje, da li ces ga piti ili neces, jer ti je dao ono sto nikom drugom nije, moc razuma
Vjernici moji dragi, zasto te ne bismo pogledali ovako: ako je alkohol majka svih zala, zasto ga je vas svemoguci bog uopste dopustio ljudima? 1. zato sto ga u stvari zaboli za ljudima? 2. zato sto nije svemoguc? 3. zato sto ga nema? 4. los mu je smisao za humor? 5. namjerno sadisticki muci ljude? 6. ostalo Tacne odgovore ne saljite meni nego Scotland Yardu i huliganima Redsa.
cuj ti koji piju nisu muslimani, kako ti mozes odredit ko je musliman a ko nije???
Ti koji piju nisu muslimani bez obzira što imaju muslimanska imena.
Nije Rifate alkohol majka svih zala, religija je majka a tvoj bog tata svih zala.
@alky ima i muslimana koji piju, nažalost
alkohol je majka svih zala
Alkohol je majka svih zala, da su muslimani nebi imali problema sa tim :D
sad ce da okrive alkohol sto policija nije radila posao,... ako se neko napije i izazove nered policija ne odgovara, LOL