Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Palotaj, dobro si primjetio za ovog Veissiere. Čovjek pravo voli biti u centru pažnje, te samo nešto glumi i izvodi.
Svaka čast Palotaj, dobro si primjetio za ovog Veissiere. Čovjek pravo voli biti u centru pažnje, te samo nešto glumi i izvodi.
Polozi pare Sidd, gledaj i vidices ja sam nabrojo trojicu sudija sto su ovde,Frisk ,Sved nije los i ovaj Lubos Michel, Slovačka je medju najboljim. Ima dobri ali ovi svi sto su tu sve su to glumci vise nego sudije. I nemoj vrjedjati, ja sam iznjeo svoje misljenje ako znas ista ti odgovori a ne vrjedaj
kako je ruzan! skoro pa ko sulejman tihic!
ovi nasi su najbolji ba, mozes ih samarat,pljuvat a oni nis,
Glupane, ima li jedan da ti valja?
Kim Milton Nielsen, o njemu da negovorim rupa. Zapamtite sta sam vam rekao o ovim sudijama
Gilles Veissiere, zapamtite tog debila, covjek nezna gdje se nalazi, ludak a ne sudija, neko ga gura i to ti je
Nemoze bez ovog smrde nigdje, koliko ce penala da dosudi, hajmo se kladiti da ce najmanje 3-4 penala da dosudi na ovom prvenstvu, pogotovo za tzv. bolje ekipe. Ma smrad od covjeka.
Al sta ces, nismo se plasirali...
e da smo se plasirali koja bi to euforija bila... eee
celo, celo dodji mi na sijelo popicemo kaficu ...