Poljak u velikoj formi
117
Piatek: Učinit ću Milan ponovo velikim
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RESPECT
puno se prica o njemu ali po meni je Paqueta ( ili kako se taj mladi Brazilac vec zove) glavni razlog za dobre igre Milana, on je preporodio AC Milan. Puno je lakse zabijati kad imas vezni red iza sebe koji zna kontrolirati utakmicu a s dolaskom Paquete vezni red Milana konacno poceo liciti na nesto.
Niđe veze, Paquetá se ne vidi, da ovaj nije zabijao gotovo svaku priliku Gattuso bi vjerovatno bio već smjenjen a o Milanu bi se pričalo kako već gubi trku za pozicije koje vode u Ligu Prvaka.
Ima tu i jednog i drugog:)ova dva igraca su donjela prevagu u kompletnoj igri ekipe.Piatek zabija onda kada je bitno i super odgovara trenutno Milanu.Paqueta je donje kontrolu u sredini terena i ima ga svugdje po terenu.Ocekujem da ce Paqueta tek slijedece sezone pokazati potencijal..ovo je tek adaptacija na jezik..ligu..svoje suigrace..fali nam jos 2 igraca top klase i onda mozemo napadati titulu.Moje skromno misljenje.
Bravo majstore! Momak ne lebdi u oblacima... Jednostavno odraduje svoj posao profesionalno i ubojito po tude odbrane i golmane! Zelim ti mnogo uspjeha u buducnosti! Forza Milan!!!
Piatek Boom boom boom Najbolji spic u Serie A
ima li italijana u milanu
Donnarruma. Conti, Caldara, Romagnoli, Cutrone, Bonaventura, Borini.. Imaju i Montolivo, Bertolaci, ali na njih Gattuso ne racuna više. Uostalom kao i u svakoj drugoj evropskoj ekipi, manji broj domacih, vecina stranih igrača.
Zaboravio sam malog Calabriu, momak igra poziciju desnog beka. Isto tako ima i Abate ista pozicija.
Samo slozna druzina moze do pobjede!!!!!!!
Daj bože.
Ako te ne prodaju da zarade možda i hoces dobar su igrač