Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je i Sarajevo MNOGO bolje od Zete, pa je Zeta istrčala jednu kontru, što je ujedno bila i jedina prilika u obje utakmice, zabiše gol i odoše dalje. Lopta je okrugla.
Petrovicu netreba ni Zetu podcjenjivati a ako klub nema ambicija dalje od drugog kola onda je puno bolje moralnije da susjedima prepustite pobjedu mozda oni imaju vece ambicije od vas.
zao mi Zelje sto nije kao nekad, a vidim i ovo evropsko sarajevo pali i zari evrospkim terenima,kako su bili i najavili prije 2 godine..hhhhh
HA HA HA HA PUKO PETROVIC
Ne znam samo po čemu smo to bolji? Naš fudbal uopšte nije ispred crnogorskog i ako ih ne shvatimo ozbiljno onda je vjerovatnije da ćemo ispasti od njih nego da ćemo proći, ako u obzir uzmemo našu očajnu igru iz prošle sezone. Mi nismo bili u stanju mrtvu Krupu da dobijemo kada je trebalo i da titulu osvojimo sa onakvom igrom a sada smo navodno za nijansu bolji od neke ekipe iz kvalifikacija EL. Bez pravih pojačanja koja niste doveli mi nemamo šta tražiti ni protiv Zete.
Otišao nam je Stevanović a uskoro će i Lendrić, dvojica najboljih igrača dok u njihovu zamjenu ste doveli lošijeg Zeca a za Lendrićevu zamjenu dovodite (Gotala) lika koji u dvije sezone može na prste jedne ruke nabrojati utakmice koje je igrao. Još uvijek niste detektovali Željin problem a to su centralni vezni koji su statični i previše griješe u predaji tako da mi nemamo nikakve igre. Prema tome, Željo je lošiji nego prošle sezone!
Samo hrabro Željkane moj..
Normalno da smo kvalitetniji i bolji i skuplji. Prolaz se očekuje, nema druge... Sve osim prolaza je bruka. Forza Željo
ne zaboravimo da g petrovic lično poznaje golmana zete...
E moj Slavko, ni krenuli niste a vec kukas, Zeljo bi trebao da se raduje sto je dobio Zetu u neka druga vremena! A s obzirom da su kone vec ispadale od istog protivnika ne bi me iznenadilo da i mi podjelimo taj uspijeh.:
Pojedi ih SamPrase.
OVa slika je dokaz da smo vizuelno čisti britiši...
Slavko ne sekiraj se, golman Božović je već napustio Zetu :)
dokopati- kako to samo zvuci jadno
Mene samo zanima da li navijači Željezničara popularni Manijaci zamjeraju Petroviću što jede svinjetinu i hoće li ga vrijeđati na nacionalnoj osnovi kao Lendrića nedavno kad su mu psovali "sve ustaško".
Srce na teren i mozete proci i Zetu i AIK-a