Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doci cemo.Sve sad imate u svojim rukama.Al se mora ginuti na terenu svih 90 minuta. I krv svoju.. 3:1
Naprijed Željo do tituleeeeeeeeeeee...
Na mektebskoj nastavi efendija je govorio djeci o tome sta je haram a sta je halal. Jedan stidljivi djecak je upitao efendiju : " efendija , je li haram navijati za Zelju?" Efendija pogleda djecaka i rece : " nije sine to haram, to je sramota!"
hehe
Dobar, garant je to OGROMNA veličina od kluba kada je toliko zanimljiv da se o tom i vicevi pričaju. Kažu stariji ... Za dobrim konjem se prašina diže!
sudijska titula sa grbavice xD xD
Znate to vi iz iskustva, jelde?
0:0
Plavo proljeće
zeba je peh kosto je slobodu titule a i vas ce
igrate ko karine, sudije ce vas po ko zna koji put izvuci ove sezone i opet ce levata suspendovati. kakva zemlja i narod, takva liga.
Nakon subote neces morat vise ni sumljat.
Lendrića ostaviti na klupi, naprijed Stevanović, Zebu i Crnov i nema brige.
x k'o kuca
do dva gola
1:1 najvise odgovara :D