Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam navijac Sarajeva, strastveni, ali iskreno voljela bih da Zeljo osvoji tutulu ako vec moj voljeni klub nema sanse. Pa realno ne mogu mrziti Zelju vise nego Zrinski. Nek' se raduje sarajevska raja. I znam da su Manijaci navijali za Sarajevo u kupu sad. Hajmo komsije nek bude rezultat 2:3. Da se radujemo malo. 😁
MA TI SI NAJOBICNIJA RAVAKU I OVIM PUTEM TI JE3EM MATER TAMO DJE JE NAJUZA
NISTA SLADJE NEGO GUBAVCIMA SA SUGAVICE TITULU NA KOSEVU UZET VISE BIH VOLIO DA RAVNIGIRSKI POKRET OSVOJI NEKO KMELJO
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
cuj da saplete noge, pa igra se dok god postoje teoretske sanse, da nema ni minimalne teoretske pa da vam daju bodove pa hajde.sta bi htjeli.
ma traze sadaku mater im jebbem naviikli da im poklanjaju bodove, pare za stadion, pa hoce da im i mi damo pobjedu e malo ste se zeznuli skretnicari, sutra mi idemo na pobjedu pa vi onda ganjajte Hrvate svakako stee do juce bili NK Zeljeznicar
@PopusioGaLaktasenkoO sve se bojim da su oni u kupu navijali za nas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko kaze da nema krmadi u sarajevu. evo kapitalca
Ima li koja da nije bila utakmica sezone? Sapletemo mi noge igračima sami, protiv Krupe utakmica sezone ne mogu centra preći i tako cijelim tokom sezone. Nijedan tim rahat pobjedili nismo a "utakmice sezone" smo u grču igrali i nijednu dobili nismo. Branićeš se kao i svaku utakmicu koju si vodio, derbi će završiti 0:0 sa posebno naglašenom srečom koju smo imali jer će Sarajevo imati više od igre obzirom na našu opreznu igru.
Slažem se, Željo ove sezone realno nije pokazao ni 50% mogućnosti. Čini mi se da za svaku poziciju imaju po dva dobra igrača u konkurenciji i ništa. Toliko oscilacija, od golmana do centarfora koji je najbolji strijelac lige, koji postigne tri gola, pa tri utakmice ne uputi udarac po golu. Može i mora puno bolje za bolji evropski koeficijent!
e pa pertrovicu bolje bi bilo da izgubimo titulu i odemo u evropa ligu jer realno u evropa ligi su nam kakve takve sanse dok u LŠ kad vidim protiv koga bi mogli igrati hmmmmm......moje skromno misljenje da ce zeljo obe utakmice odigrati nerijeseno
Nije bolje zbog para, u LŠ za samo jedno pretkolo dobiješ kao u EL za tri pretkola.
Sarajevo je iscrprljeno fizicki a pogotovo psihicki jer su nezasluzeno izgubili kup, zeljo mora ovo iskoristiti 1921
haj ne jedi govna,dobro znas da cemo vas pustiti da pobjedite,a niko nikad u derbiju nije bio siguran u pobjedu . FCS ❤
ako prodaju tekmu i malom kmelji nikad vise na sjever moja noga krocit nece
@PopusioGaLaktasenkoO drug nije ni prva ni posljednja koja je dogovorena tekma tako da slobodno na sjever idi i bodri svoj klub od srca
Ma jedi govna debela spodobo, ne treba vama noge sapletati trebamo vam ih polomiti
Utakmica će biti na karanana nivou kao i svaka u posljednjih 10 godina! Nek stave derby ubuduće u trećem kolu, utakmica koja neće značiti mnogo u tom momentu ako hoće da imaju neki kvalitet!
De ba Petrovicu ohani malo. Pa jbt kao da je sutra El Clasico a on licno Zidane. Vodis klub u saban ligi,sta se lozis. Zamisli sad da citamo kako sutra igraju gradski derbi u Kirgistanu i citamo kako je utkamica sezone, kako ce biti jaka tekma i to.
@bbb Mislio je na bekana
@afirmacija Necu jarane,idem gledat Servete-Wohlen i kako Meho Kodro vodi domace,onaj sto ga otjerase iz Sarajeva pa dovedose onog srbina iz Mijanmara. I hajde,nek ti uzme tvoj Zeljkan titulu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajmo Manijaci na istok ravit probleme
Puši ga sampras
AKO SARAJEVO VISE VOLI DA PRVAK DRZAVE BUDE SVINJSKI JA SE PNDA SEREM PO CIJELOM KOŠEVU. ŽELJOVAC SAM ALI VIŠE DOBRA ŽELIM FK SARAJEVU NEGO BROTNJU, TRAVNIČKIM VEZIRIMA, ZMAJU OD ŠIPOVA I DRINI HIDROCENTRALI.
a zar dobro ne bi bilo da smo stvarno bolji od zrinjskog i zeljo i sarajevo, da nam ne mora niko pustati
To celava raketo :D
VECERAS JE NASE VECEEEEEE VECERAS SE ZELJO PECEEEEE NEK SE PECE NEK SE PECEEEE KO GA JE3E KAD NEMA SRECEEEEE
kako cemo vas sutra ubit bakljama hahahahah mamicu vam strumfovsku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)