Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pitari koliko se sjecam ovi su metalci odnijeli sva tri boda sa lavora ....
Mogu samo reći da ovaj fudbal, ako se to uopšte može tako nazvati, koji Željo trenutno igra pod vodstvom Slavke Petrovića nije dostojan FK Željezničar! Pravi ziheraški fudbal sa par šansi po utakmici i nekoliko nazor golova koje smo iz prekida dali. Kao da smo neki nižerazredni klub! Ni protiv Metalaca koji se za opstanak bore mi se ne smijemo otvoriti, a u situaciji gdje moramo postići gol on ne uvodi drugog napadača. ŽALOSNO kako igramo, 1:0, 0:1, 1: ...
Definitivno se nema šta vidjeti na Željinim utakmicama, čak i da ih sve saberemo u jednu jedva da smo par akcija imali vrijedno pomena. Evo ove tri zadnje koje smo odigrali to je bilo čupanje kose i nerviranje svih 90 minuta gdje je rezultat i igra konstantno egal bez obzira sa kim igrali. Nikakve razlike između Mulalića i Petrovića, samo Slavko ima kvalitetniji tim. UŽASNO igramo!
Pa strumfovi pojest cemo vas na Kosevu !
Hoćete, kao i zadnji proljetni derbi, tačnije aprilski :) #MS88
Imas vise srece od znanja. Nista posebno
Poderacemo njanjajevo ko beba zvecku.
Jedva!JEl to taj ŽEljo što će se prošetat ligom. Ma hajte molim vas! Dominiraj 10/10!
@Hordaš želji se dešava isto sto i Sarajevuprije par godina.. nagomilali igrace i sada se pate i lose igraju, pa ce biti razocarenje na kraju.. a petrovica kolko god da cijenim, ne moze izjavljivati nakon svake tekme da su bitni bodovi a ne igra..
Eto Sarajevo nadigrava sve protivnike, pa igrate jedva ko i mi, sve na guranje, de ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto mrzim ove klubove kad parkiraju autobus pred gol