Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i šuti onda međede, nekada je i šutnja zlato. Krkan Mehmedagić uletio za zatvora i govoriš na poluvremenu normalan start u tom smislu.
pa posao mu je da brani svog igraca, da ga je ubio, opet bi isto rekao
@StudentProsjecan To je i problem. Što ne kaže realno kako i jeste, a ne bio normalan start, u čemu je problem itd., a lik uletio kopačkom na glavu.
Poklopi se guto... izgubis pa se jos blamiras sa izjavama ... crveni cist ko suza !!!
Vi se zovete građanima? Isto kao koridu da gledamo, svaku odluku sudija urlici sa tribina, negodovanja i psovke. Nema veće papanske publike od one na Tušnju! Mislim da je sudijama najteže tamo suditi. Gledam i Slavko podlegao urlikanjima pa fol krivi sudije za crveni a igrač ga umalo ubio nije. Sada mi je jasnije zašto se treneri Slobode odjednom mijenjaju. Vlado gospodin bio dok tamo nije zašao, poslije krčmar pravi. Ono urlikanje Husrefu je dokazalo ko ste ustvari!
10 minuta, prekrsaj na sredini terena. Start jeste bio grub, ali nije bio za crveni karton, vec za zuti. Vjerujem da bi ishod bio drugaciji da je bio izjednacen broj igraca na terenu
Nemas sta lupetati!Nisi izgubo 1:0 na guzove! Ljudi bilo puno bolji rezultat sam kaze. Nego cestitke ljudima na pobijefi i Vise srece drugi puta.
haha normalan start
krkane, ono ti normalan start ? pisham se na tvoje njemacke fudbalske skole...
Lako je bilo kone pobijediti, moj sampras
Vjeruj da si u pravu 100%, mi smo za Sarajevom otkako je Husref došao žešća karina, mada smo i prije Husrefa isti bili ali i vi ste tada sa AMATERIMA na klupi izmišljali toplu vodu pa ste rezultatski bili još gori. Mi onog AMATERA ako se što prije ne riješimo ostaćemo i bez Evrope!
Ovdje Petrovic potpuno u pravu
Slavko osvetiti ćemo vas iduće sedmice.
Iduce sedmice dolazi 100.000 Bosnjaka iz Sarajeva u Zapadni Mostar, ima da Bobanovci ko pickice pobjegnu za Dalmaciju, jer Bobanovaca u Zapadnom Mostaru nema ni 80.000
halo ne idete na jihad već u kulturni europski grad
Ćelo jedino Želju može dobiti