Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJEVO LJUBAVI MOJA!!!
bicete vi i u ponedjeljak prvi jer cemo oderati zrinjskog pa u derbiju nek uzme bolji, samo da ne bude x...
ma ima da ih karamo ko rocco sifredi cehinje
Jeste se digli, vi očito svjesni niste koliko ste loši. Zrinjski je bliži pobjedi, vi mu jedino bod možete otkinuti nikako oni vama! Nama svejedno ko pobjedi, imali Zrinjskog bod iznad ili komšinice bod ispod svejedno, jedino x bi bio mjera, ali teško ćete vi do njega sa onakvom igrom.
Evo kupa evo pitara Sad na redu je samo titula Ma neka puse neka puse ga pitari sa koseva
@BORDO DNK naravno znas da od cetrdesetseste postoji ovaj derbi i moj je deda pjevo ti se sarajevo jebi a godine prolaze i nista se ne mjenja jos uvijek ista pjesma Zeljo jebe sarajeva :D
samo prespavati
Kliksovacparekselans@ po toj logici bi pola simpatizera zelje trebalo navijati za ilijas i hadzice
otoka je naselje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)