Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FC MILLWALL ŽELJO
ja sam u wc
Pravi trener vidi se po faci. Ispekao zanat vani bez štela i protekcija. Nije ko ovi naši bivši igrači , polože neke certifikate a poima nemaju kako izgleda trening u nekom normalnom klubu u 21 vijeku. Nek je željin al drago mi je kad vidim normalnog, odgovornog i edukovanog čovjeka u BH sportu.
Svabska skola, vojni rezim im Slavko uveo ...
Zeba nema pravo potpisat ugovor ni sa jednim klubom do zimskog prelaznog roka.. Petrovic ce dovest zelju u vrh..
Pa to nije nikakav problem, prikljucis ga treninzima prve ekipe da imas fit igrqca pred potpisivanje ugovora..
Najjaca liga na svijetu. Čitam na portalima Zeba potpisao jos sinoc , a trener ni dan kasnije ne zna i nema tu informaciju . Kakav cirkus mati moja mila doveli igraca trener pojma nema , i na kraju ce mu dovesti ekipu od 35 igraca koja je promjenjena bez trenerovog znanja devet puta , kupovao kako je ko stigao , i reci ce mu osvoji ligu i prodi barem dva kola lige prvaka. Smjesno.
Ne boj se, to je sve smišljeno ;) Sve u svemu Zeba ne može odigrati utakmice prije januara.
JO furde od nasih igraca "Noge mu se oduzele" "Povracao" ITD.
otjerace oni tebe prije ljeta
pocuclam ti mami bradavice
Pocuclaj nam ga svima koliko god nas ima. hihihihihihihihhihihihihihihihi