Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vidi se i po tvom stajlingu da vam moda bas nije bitna al ipak respekt za sportski uspjeh
O kakvom stajlingu pričaš,pa ljudina je u radnom odijelu.
@prdibeg Baš kao i većina trenera, u klupskoj trenerci, i jakni jer je hladnije.
Čestitke Radniku, a naročito treneru Petroviću. Ova pobjeda mi još draža, a iz razloga što je jedan radnik sa multietničnom ekipom savladao Široki u kojem od 1992 nikada nije zaigrao niti jedan igrač druge vjere. Ubijeđen sam da bi u Vatikanu (kada bude imao ligu) zasigurno zaigrao poneki igrač druge vjere. STOP Nacionalizmu i šovinizmu, a Širokom želim odlazak u Evropu, tek onda kada postane multietnični klub kao i svi ostali u Premijer ligi BiH.
I kakve veze ima što ne igraju igrači druge vjere.Je li Široki zbog toga slabiji od drugih?Ja stvarno ne znam zašto tebe kao navijača želje ili sarajeva zanimaju igrači drugih klubova? P.S da ne bude da nismo tolerantni,naš glavni igrač i legenda kluba Wagner je protestant,i nikad mu nitko ništa nije rekao zbog toga,a i zašto bi?
SLOBODA!
Sloboda ce vam skinuti meso s kostiju...
Respekt I Cestitke Radniku Na Ulasku u Finale Kupa Sad Svu Srecu Vam Zelim Da Osvojite Kup Sjebite Slobodu. I Ako Sam Navijacica Sarajeva ,Samo Napred Do Pobede Petrovicu :*********
@miakovac napred seko bre jeb.ote celo sarajevo
ja lijepog rijecnika kod navijacice,sjebana si ti izgleda
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Što je Leichester u Premier League, to je Radnik u Premijer ligi
Respekt za uspjeh.mali klub u finalu kupa,izbaci najbolje ekipe.dobra slozna i borbena ekipa..svaka cast!!!
Vidis ti ovo BA ?Adidas je tuj!!! ah Ja
Hvala Ivane za dobru vidljivosti na terenu.
Moj Petrovicu ono jest bio prekrsaj ali van 16
Finale dvije domaće utakmice za fukare iz Tuzle. KUP KUP KUP JE NAŠ!!!!
http://tuzlanski.ba/sport/nogomet/sjever-u-plamenu-pogledajte-kako-su-fukare-zapalile-tusanj-fotovideo/
Slavko... Posteno 😀😀😘 Ali iako ti to nije vazno za Papeta si modni guru😂😂😂😂😂😂😂
@kiki hahah
svaka vama cast to se zove zalaganje i borbenost
Tako Slavko a sutra protiv Pitara skini gaće ko što ih uvijek i skidaš i ofirno im se šlihtaš.
Sve je to ok sto pricas....al valja vam popusit od Slobode...to je nedvojbeno :-D
Simpaticni debeljuca... i Olimpik je prosle godine vise srecom nego znanjem osvojio kup pa ce ove ispasti iz lige. Ne mogu mali klubovi nikada uspjeti u nasoj ligi, sarajevo zeljo zrinjski pa tek onda ostali... na kraju sezone ce se spominjati samo radnikovo sesto mjesto i igra u finalu kupa, znaci nista bez europe.... realno
@blefer u blizini Sumnjam da će Radnik sljedeće sezone ispast jer će biti samo 12 klubova a od 22.kola će se podijelit na dvije podlige (liga za prvaka i liga za opstanak). Ako ništa biti će među zadnjim u toj ligi za prvaka.